İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyide ben erkekim. erkeğin erkeğe çiçek hediye ettiği nerede görülmüş. bir erkeğe çiçek hediye ederseniz eğer onun 3 anlamı vardır...
1- otlanması için
2- sevdiği birine hediye edeceğini düşünüyorsunuzdur
3- bu konuda açıklama yapmak istemiyorum... :dillll
2. madde benim için şimdilik pek söz konusu değil. diğer 1. ve 3 cü maddeler için dayağı hakeder işte :muhaha
hayretim şaştı yani ne manalar çıkardın yaa :hahahaa birincisi çiçeği aldiğın kişiye göre yorumu degısır eger aldıgın kısı sağlamsa birşey olmaz o manaların hiçbirine de gelmez.şuda var erkeklerlerin arkadaşlıklarıyla kızlarınki bir degildir doğal olarak bu muhabbeti ifade şekilleride farklıdır. :huhuuhuu bu arada geçmiş olsun hastaymişsın Allah şifa versin.
hayretim şaştı yani ne manalar çıkardın yaa :hahahaa birincisi çiçeği aldiğın kişiye göre yorumu degısır eger aldıgın kısı sağlamsa birşey olmaz o manaların hiçbirine de gelmez.şuda var erkeklerlerin arkadaşlıklarıyla kızlarınki bir degildir doğal olarak bu muhabbeti ifade şekilleride farklıdır. :huhuuhuu bu arada geçmiş olsun hastaymişsın ALLAH şifa versin.
hayretim şaştı yani ne manalar çıkardın yaa :hahahaa birincisi çiçeği aldiğın kişiye göre yorumu degısır eger aldıgın kısı sağlamsa birşey olmaz o manaların hiçbirine de gelmez.şuda var erkeklerlerin arkadaşlıklarıyla kızlarınki bir degildir doğal olarak bu muhabbeti ifade şekilleride farklıdır. :huhuuhuu bu arada geçmiş olsun hastaymişsın ALLAH şifa versin.