En Son Ne Zaman....?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
bu aralar hissediyorum.
deli ' Alıntı:
hiçbir zaman :huhuuhuu eğer bıraksaydı zaten onu döverdim. ne bu hakaretmi ediyon bana diye :eek:hafalanoldum

en son nezaman yeryüzünde ALLAHın ayetlerinden birini net olarak görebildin... :huhuuhuu
neden böyle düşünürdün bu kadar kötü birşey mi arkadaşından çiçek almak.hem ben onu dövemem o benden büyük :güldüm

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
iyide ben erkekim. erkeğin erkeğe çiçek hediye ettiği nerede görülmüş. bir erkeğe çiçek hediye ederseniz eğer onun 3 anlamı vardır...
1- otlanması için
2- sevdiği birine hediye edeceğini düşünüyorsunuzdur
3- bu konuda açıklama yapmak istemiyorum... :dillll
2. madde benim için şimdilik pek söz konusu değil. diğer 1. ve 3 cü maddeler için dayağı hakeder işte :muhaha
smileygarden87_sm.gif

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
hayretim şaştı yani ne manalar çıkardın yaa :hahahaa birincisi çiçeği aldiğın kişiye göre yorumu degısır eger aldıgın kısı sağlamsa birşey olmaz o manaların hiçbirine de gelmez.şuda var erkeklerlerin arkadaşlıklarıyla kızlarınki bir degildir doğal olarak bu muhabbeti ifade şekilleride farklıdır. :huhuuhuu bu arada geçmiş olsun hastaymişsın Allah şifa versin.

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
NeZnam ' Alıntı:
hayretim şaştı yani ne manalar çıkardın yaa :hahahaa birincisi çiçeği aldiğın kişiye göre yorumu degısır eger aldıgın kısı sağlamsa birşey olmaz o manaların hiçbirine de gelmez.şuda var erkeklerlerin arkadaşlıklarıyla kızlarınki bir degildir doğal olarak bu muhabbeti ifade şekilleride farklıdır. :huhuuhuu bu arada geçmiş olsun hastaymişsın ALLAH şifa versin.

ben buna gülerimm
:muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
kardeşim diosun hastamışsınn zaten öle deil mi??? :dillll

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
yok ben yinede öyle demeyim nede olsa büyüğüm:)ben diğer baş agrısını kastetmıstım...

E Çevrimdışı

enes bin malik

Misafir
soru sormamışsınız
en son ne zaman bir kardeşine dua ettin?

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
:güldüm :güldüm :güldüm
en son ne zaman ilaç içtinn :huhuuhuu

E Çevrimdışı

enes bin malik

Misafir
bir kaç gün oldu
en son ne zaman gözlerin yaşardı ama ağlayamadın?

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
:agliyorum :agliyorum
en son ne zaman hasta oldunn

E Çevrimdışı

enes bin malik

Misafir
iki hafta önce rabbime şükürler olsun kurtuldum hastalıktan
en son ne zaman kardeşlerini özledin

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
NeZnam ' Alıntı:
hayretim şaştı yani ne manalar çıkardın yaa :hahahaa birincisi çiçeği aldiğın kişiye göre yorumu degısır eger aldıgın kısı sağlamsa birşey olmaz o manaların hiçbirine de gelmez.şuda var erkeklerlerin arkadaşlıklarıyla kızlarınki bir degildir doğal olarak bu muhabbeti ifade şekilleride farklıdır. :huhuuhuu bu arada geçmiş olsun hastaymişsın ALLAH şifa versin.

aldığım kişiye göre nasıl değişir, aldığım kişinin sağlam olması nedemek. bu arada acil şifa dilekleri içinde Allah razı olsun...

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
amanimmm bunlar buraya geldilerrr :huhuuhuu
yaa kardeşim gidin başka yerde halledin meselenizi :dillll
bu konu barimm temiz kalsınnn :huhuuhuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Ana Sayfa Alt