neyın bıtışı :ahaboleoldum
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #102 kızmam sadeec bır anlıktır...hatırmam bıle ) sen nezaman kızdın
C Çevrimdışı Cennet Yolu Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #103 En son ne zaman Zulm altındaki müslüman kardeşlerimiz için ağladınız??????
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #104 dun gece bı kendıme baktım bıde onların durumlarına...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #105 :crycry cvp vermesem ıı olur sanırm en son nezaman yalnız kaldın...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #106 şu anda yalnızım en son ne zaman yeni birşey aldın?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #107 dun saat aldım kendıme en son nezaman uzuldun (
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #108 yarın üzülecem galiba en son ne zaman birşey içtin?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #109 içiom şuan.. en son nezamankumpir yedın...ben bugun oğlen yedım hehehhe
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #110 dün gece yedim... :hahahaa isterseniz bu konuyu anlık durumkarınızla birleştirelim
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #112 espiri mizah anlayşın iyimiş en ne zaman canın yavaş yavaş sıkılmaya başladı...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #113 analitik sınavına çalışırken ama yavaş yavaş değil en son ne zaman yanlış yaptın?
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #114 yanlışsız insan olmaz .... en son ne zaman bir matematikçiyi çıldırttın...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #115 hiçbir zaman ben bir matematikciyim en son ne zaman kitap okudun?
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #116 her gün kitap okudum ben genellikle çıldrıtyorum..en kısa yoluda soyut matematik hocası biraz dersi kasıyorsa kafayı yiyiyor... en sevdiğin kitapları topladığının bir kitaplığın varmı...
her gün kitap okudum ben genellikle çıldrıtyorum..en kısa yoluda soyut matematik hocası biraz dersi kasıyorsa kafayı yiyiyor... en sevdiğin kitapları topladığının bir kitaplığın varmı...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #117 o kadar fazla kitabım yokki sen matematikci misin? en son ne zaman matematik çaılştın?
Ö Çevrimdışı özgürlüğe hasret Aktif Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #118 iki sene önce lisede :güldüm en son ne zaman mücahidlere dua ettin?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #119 ıkındı nmzımı eda edınce ınşAllah... en son nezaman çaresızlığıne ağladın
Ö Çevrimdışı özgürlüğe hasret Aktif Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #120 yakın bir zamanda....... en son ne zaman mustafa cihad dinledin?