9 ay oldu en son ne zaman delirdin?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #622 :ahaboleoldum. en son ne zaman çıkman gerektıgı için canın sıkıldı :uzgunumm
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #624 :huhuuhuu :huhuuhuu en son ne zaman siteye gelipte kimseyi bulamadın
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #625 bilmem hep ziyaretçiler oluyo... :hahahaa en son ne zaman kitap okudun?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #626 işe gelırken yolda kuranı kerımın mealını okudum :öptüm:/// en son enzaman kardeşin sana moral verdı...
işe gelırken yolda kuranı kerımın mealını okudum :öptüm:/// en son enzaman kardeşin sana moral verdı...
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #627 bana kardeşlerim moral vermiyo... en son ne zamn bir yeri çok özledin?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #628 oraya gıtmeden içimdeki ozlem bıtmezkı herdaım ozluorum... en son nezaman gıdemedın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #630 sabah ezanında en son nezaman bekledın...
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #631 hep bekliyorum... en son ne zaman biriyle dertleştin?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #632 bu sabah saat 9da en son nezaman fatura dıe başında dıkılen şofor amcayı beklettın...
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #633 :ihihih :ihihih ben yapamam ki benden kimse fatura istemiyo... en son ne zaman fatura kestin?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #634 az once en son enzaman telefonun susmak bılmedı
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #637 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: şuan Genişletmek için tıkla ... soruyu unutmuş :muhaha :muhaha en son ne zaman soru sormayı unuttun? :muhaha
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: şuan Genişletmek için tıkla ... soruyu unutmuş :muhaha :muhaha en son ne zaman soru sormayı unuttun? :muhaha
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #639 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: çok mutlusun galiba Genişletmek için tıkla ... hayır aslında sinirliyim çünkü biriyle tartışıyorum ama sakin olmaya çalışıyorum. en son ne zaman illa oyunu bozacam dedin?
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: çok mutlusun galiba Genişletmek için tıkla ... hayır aslında sinirliyim çünkü biriyle tartışıyorum ama sakin olmaya çalışıyorum. en son ne zaman illa oyunu bozacam dedin?