Bu sabah ıctım en son ne zaman, zaman sana yetmedı??????????????
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ara 2007 #1,161 Bu sabah ıctım en son ne zaman, zaman sana yetmedı??????????????
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Ara 2007 #1,162 yetmiyorki zaman en son ne zaman zamanın durmasını istedin..
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 7 Ara 2007 #1,163 :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu en son ne zaman hasta oldunn :huhuuhuu
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 7 Ara 2007 #1,164 hatırlamıyorum en son ne zaman netten ayrılmak zorunda kaldın hemde baya uzun bır süre
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ara 2007 #1,165 6 ay once en son nezaman sadaka verdın?
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,168 Allah kevser sularıyla doyursun seni İnşaALLAHhh... en son nezaman hastalandın...
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,169 iki ay once en son ne zaman usumedın ?
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,170 hatırlamıyorum. en son nezaman bir şeyi üzerine çooooooook alındın... :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,172 :dillll en son ne zaman bir şeyi üzerine alınmadın
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,173 :dillll taktı bu alınma meselesıne .Delı eger benım soylememle alınmıosan benım soylememlede alınırsın umarın.İnan herseyı uzerıne alınmıs halını tercıh ederız .Nolur alın uzerıne herseyı uzerıne alın. :örgü
:dillll taktı bu alınma meselesıne .Delı eger benım soylememle alınmıosan benım soylememlede alınırsın umarın.İnan herseyı uzerıne alınmıs halını tercıh ederız .Nolur alın uzerıne herseyı uzerıne alın. :örgü
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,174 E n son ne zaman bı buyugunun sozunu tuttun?
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,175 hep tutarım büyüğümün sozünü en son ne zaman fener - cincon maçına gittin
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 8 Ara 2007 #1,176 Her zaman giderim :dillll dermişin hiç bi zaman ) en son ne zaman birini sinir ettinnn..
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,177 az önce oldu da aldım gönlünü en son ne zaman soru sormadın
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,178 Az once en son ne zaman gereksız yere sınırlerın bozuldu?
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,179 2 gün önce. en son ne zaman çoook sevdiğin bir arkadaşın masana kırmızı bir gül bıraktı hemde en ihtiyacın olduğu günlerde
2 gün önce. en son ne zaman çoook sevdiğin bir arkadaşın masana kırmızı bir gül bıraktı hemde en ihtiyacın olduğu günlerde
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 11 Ara 2007 #1,180 hiçbir zaman :huhuuhuu eğer bıraksaydı zaten onu döverdim. ne bu hakaretmi ediyon bana diye hafalanoldum en son nezaman yeryüzünde Allahın ayetlerinden birini net olarak görebildin... :huhuuhuu
hiçbir zaman :huhuuhuu eğer bıraksaydı zaten onu döverdim. ne bu hakaretmi ediyon bana diye hafalanoldum en son nezaman yeryüzünde Allahın ayetlerinden birini net olarak görebildin... :huhuuhuu