Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Soru Eskişehir'de tevhid ehli cemaatler

T Çevrimdışı

tevhidyolundayim

Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleykum,yeni üyeyim doğru şekilde mi açtım forumu ve soruyu emin değilim şimdiden hakkınızı helal edin.Eskişehir'de gidecek tanıdığınız tevhid ehli cemaat,yer v.s var mıdır?

N Çevrimdışı

net.islam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Aleyküm selam kardeşim yanlış anlama ama böyle bir yer olsa sence söylenmesi dogrumudur benim cehalet dönemim eski sol grupların içinde geçti ve bu durumlar oluyordu Örnek ben tunceliye gidecem orada kalabileceği bir ev var mi sorulurdu veya halk evleri

Bu tarz soru soranlara hep farklı gözle bakılır dı sol grupta sol derkn chp kemalis pkk bahsetmiyorum

Neden farklı bakılır sen bulunduğun bir davada eğer bir grup bağlı değilsen neden bunu soruyorsun şayet bağlıysan neden kendi gruptaki yoldaşlarına sormuyorsun durumu ortaya çıkıyor yani soran kişiye tek cevap ama seni tenzih ediyorum yanlış anlama inşallah
O kişiye muhbir gözü ile bakılır
Hakkını helal et senin buradaki yazın bir vesile oldu bunu söylemek için

T Çevrimdışı

tevhidyolundayim

Üye
İslam-TR Üyesi
evet abi doğrudur, ben aslında halka açık yerleri sormuştum dernek gibi dergi gibi..o şehirde yaşayan cehalet sahibi bir arkadaşa önermek için.Özelden yazan olursa güzel olur inşallah.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimiçi

Mustafa bin Yılmaz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamün aleyküm.
Kardeşim şimdi arkadaşın kitab okursa tevhid için başlangıç kitaplarını okuması,veya dinlemesi iyi olmaz mı. Çünkü belki gideceği grub aşırıya giden bir grub olabilir,o yüzden kendisi biraz araştırıp öğrenmesi daha iyi olmazmi acaba

Üst Ana Sayfa Alt