İbn Teymiyye;şirkin, bid'at ve hurafenin ki dolayısıyla bunlar en çok tasavvufda bulunduğundan dolayı kendisini sevmezler.Çünkü Şeyh'ul İslam kabirden yardım istemez, isteyenleri de sapık görür.Tasavvufun büyükleri ene'l Hak'cı Hallac-ı Mansur ve Vahdet-i Vucud sapığı İbn Arabi'yi şirkle itham eder.Hal böyle olunca İbn Arabi'yi kendine şeyh edinen avatar resmin Zahid el Kevseri de Sevmez! Böyle olunca da Sende sevmediğinden bu konuya balıklama atladın.Şeyhu'l İslam İbn Teymiyye (rahimehullah),Moğol istilasında sapkın Celaleddin-i Rûmi'ye dokunulmazken islam âlemi katlediliyordu.Bir araştır bakalım Şeyh'ul İslam İbn Teymiyye ve öğrencileri Moğollara karşı nasıl cihad ediyordu!
1.ibni arabi haric kimseyi tekfir ettigini bilmiyorum ve diger kisiler hakkinda ne demis veyahut hangi bir düsünceye sahip ibni teymiyye onuda bilmiyorum.
2.Benim avatarim daki zat kevseri degil bu Mustafa sabri efendi olur.
3.Benim icin veyahut benim gibi bakip kabul edenler icin senin de ve sizlerin de diyecegi ölcü degil ve daha önce yazildi ve bizede söylenildi mogol a karsi cihad veyahut genc yasta dersiam olma veyahut fetva verme ben sadece bunlara bakip yetinmiyorum.
Ve bu arada kevseri haric üsteki zevatin hepsi ibni teymiyye den önce yasayip ölmüslerdir.