Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruFirefox Uygulamasında Askıya Alınmış Twitter Hesabından Nasıl Çıkış Yapabilirim?
Eger kayitli sifrelerin gitmesini goze alirsaniz, daha once dedigim gibi, tarayici gecmisindeki cerez vs hepsini silin. Orada bir uyari da cikar hatta, acik oturumlar kapanacaktir diye.
Sifre gitmeden de yolu var da, ekrani gormedigim icin tarif edemiyorum. Normalde sadece cerez silince sifreler gitmez zaten.
Ondan haberim yok, windows ve android kullanmıyorum, telefon olarak iphone se bilgisayar olarak 2017'de aldığım macbook'u kullanıyorum. 2014'ten sonra tamamen apple ekosistemine geçtim, windows ve android çöplük gibi.
Her platformda en iyisi demissiniz de, o yuzden yazdim.
Windows ve Android, dunyanin %90'ina yakin hakimiyete sahip. Dolayisiyla Safari bu sistemlerde olsaydi dahi, Google onu ekarte edecek birsey yapardi kanimca. Ki belki de yaptigi icin cekilmistir.
Her platformda en iyisi demissiniz de, o yuzden yazdim.
Windows ve Android, dunyanin %90'ina yakin hakimiyete sahip. Dolayisiyla Safari bu sistemlerde olsaydi dahi, Google onu ekarte edecek birsey yapardi kanimca. Ki belki de yaptigi icin cekilmistir.