sana gelince bana mualif olacana inzara mualif ol benim kuyruk acımı sorasan dogrusu var sebebi ise süriye eseda destek olan hizbuşeytan ve irana sevgi beslemleri onlar buğün hizbuşeytana tabiler onlari tekfir etmezler ve süriyele alakalı haber kaynaklari şia siteleri ancak mucahid siteleri kaynak almazlar şeyh ahmet esir fitneci derler hasan nasralata seyyid ne yaman çelişki sorsan esad ne tagut ok ozaman iran hizbulşeytan ne ................................ cevap yok ozaman ayet ne olacakazrail senin mustazaflarla ilgili bir kuyruk acın var ama nedir bilemiyorum ortaya çıkar heralde..ha nurettin şirin ninde kuyruk acısı olduğu için o dönem cemaat aleyhine yazıyordu selam gazetesinde.nusaybinde cemaat kurmaya çalışmış ama ordaki dindar adamlar ilim grubuna tabi oldukları için yüz bulamamıştı.sonrada menzil grubuyla ittifak edip gazetelerde atıp tutuyordu.. şimdi ise bir yandan saadetçileri bir yandan mustazafları hatta zaman zaman talibanı bile övüyor.. ne yapalım? hesabın nedir diye adamı dövecek değiliz ya..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, kâfir olanlar ise tağut yolunda savaşırlar. Şeytanın dostlarıyla savaşın, şüphesiz şeytanın hilesi zayıftır. şimdi kim allah yolunda esad ve taftarlari yoksa mucahidlermi kara sizin??????????????