lavaştan sonrada kalan çiğ köfteleri yedim :oynok
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Nis 2008 #601 lavaştan sonrada kalan çiğ köfteleri yedim ynok
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Nis 2008 #603 :)sümeyye:) ' Alıntı: ahfalanoldum maş Genişletmek için tıkla ... bende hafalanoldum
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Nis 2008 #607 yok araf teysecik çok usluyus bis :üzgünüm
A Çevrimdışı Araf Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Nis 2008 #610 sümeyyeeeeeeeeeeee..bence sen deli arkadaşla ugraş istersen
A Çevrimdışı Araf Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Nis 2008 #612 teyzecik diyorsun yaa bana,hani yazın görüşme ihtimalimiz de var..ondan dedim..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Nis 2008 #613 iyide benim teysem senin arkin değilmi istemiyorsan nine deris :üzgünüm
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Nis 2008 #615 deli ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... yogun istek üzerine tekrar okuyabilirim
deli ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... yogun istek üzerine tekrar okuyabilirim
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 13 Nis 2008 #616 arafcım seni netlerde gördüm hayırdırrrrrrrrrrrrrrr
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Nis 2008 #617 Allah ım bıze cekemıyecegımız yuku yukleme ve bızı cennetıne koy .Amın :dua
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Nis 2008 #619 ~irem~ ' Alıntı: deli ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... yogun istek üzerine tekrar okuyabilirim Genişletmek için tıkla ... evet... yoğun istek var. tekrar oku :cemaat
~irem~ ' Alıntı: deli ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: ben istiyodum ama 2 dakka dolmuş galiba :moral0 Genişletmek için tıkla ... yogun istek üzerine tekrar okuyabilirim Genişletmek için tıkla ... evet... yoğun istek var. tekrar oku :cemaat
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Nis 2008 #620 Awesome ' Alıntı: ALLAH ım bıze cekemıyecegımız yuku yukleme ve bızı cennetıne koy .Amın :dua Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Awesome ' Alıntı: ALLAH ım bıze cekemıyecegımız yuku yukleme ve bızı cennetıne koy .Amın :dua Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn