axe bunu dedin cahiliye döneminde anılarım depreşti şimdi,bi ara telefonda konusuyordm metrobüste,konuşmaya dalmışım yanımdada genç bayanlar varmış farketmedim.Tabii bende hem telefonla konuşup hemde metrobüsün camından geçtiğimiz yerleri izliyorum.O ara telefonla konuşma bitti arkamı döndüm.Sonra bi konuşmaya şahit oldum.Kızın biri dedi ki aynı şu şekill;"Ayy şunlara bak Allahımıza Xude diyorlar , pis kürtler",bir an tebessüm ettim.Dedim yarabbi ,errahim, errahman sen bunlara imanı tatdır.Bu bi anıydı tabi öylesine anlattım
)
Şimdi sizin dediğiniz kısma gelelim, burda ben bu konuda yaklaşık bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum ve bunun sonucunda üye oldum.Ve bu konuyu burdaki ilim ehline bırakıyorum.Ben sizin sorduğunuz cevabı biliyorum,ancak ilim ehli olmadığımdan dolayı ,arasına yanlış bir cümle koyarım yada yanlış bi kelime veyahut şöyle diyim ilim ehli konuşursa kalbiniz daha iyi mutmain olur diye düşünüyorum.O yüzden susuyorum kardeşlerim ve mikrofonu burdaki ilim ehli kardeşlere bırakıyorum esselamu alaykum