Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim de bir sene sonra 10 sene olacak kardeş.Açıldığı günü bilirim keratanın
arada takılan üyelerdenim o ayrı.
Ben gidiyorum-geliyorum site hep burda maşallah. Allah muhafaza etsin.
Benim de bir sene sonra 10 sene olacak kardeş.Açıldığı günü bilirim keratanın
arada takılan üyelerdenim o ayrı.
Ben gidiyorum-geliyorum site hep burda maşallah. Allah muhafaza etsin.
Selamun aleykum
Forumu uzun zamandır takip ediyorum . Çok faydası var dilerim kıyamete kadar devam eder. Emeği geçen faydalı olan her kardeşimden Allah razı olsun. İki cihan saadeti versin.
Selamun aleykum
Forumu uzun zamandır takip ediyorum . Çok faydası var dilerim kıyamete kadar devam eder. Emeği geçen faydalı olan her kardeşimden Allah razı olsun. İki cihan saadeti versin.
Selamun aleykum
Esselamu aleykum ve rahmetullah ve berekatuh
Allah azze ve celleye hamdolsun.yaklaşık 2 yıldır islam-tr yi günlük bir kaç saatimi ayırarak üye olmadan takib ediyor ve bir çok konuda faydalanıyordum lakin artık benim de bu aileye katılmam gerektiğini düşündüm ve hayırlısı ile üye oldum.inşaallah bundan sonrada devamını getirip faydalanabilirim tabiki siz mümin ve mümine kardeşlerimin yardımı ve duaları ile..