Hoşgeldinizzzzzzzzz :miniş
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 17 Mar 2008 #362 :islam-tr sabah el hayr :islam-tr :cemaat ben burdayim ya siz :yale
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Mar 2008 #363 bende burdaymışım hayırlı akşamlar diyim barim
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 18 Mar 2008 #364 :)sümeyye:) ' Alıntı: bende burdaymışım hayırlı akşamlar diyim barim Genişletmek için tıkla ... gelion mu?? gidion mu ??
:)sümeyye:) ' Alıntı: bende burdaymışım hayırlı akşamlar diyim barim Genişletmek için tıkla ... gelion mu?? gidion mu ??
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Mar 2008 #367 bengeldim... hoşgeldim... sefalar getirdim... selamunaleyküm kardişler :islam-tr
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Mar 2008 #368 as bende geldiiiiiimmmmmmmmmmmm :islam-tr
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 19 Mar 2008 #369 :islam-tr ben zaten hep burdaydim ve aleykumselam :islam-tr :cimcime1 Awesome ' Alıntı: :güldüm :lolipop lolipop istermisin hazal ablaaa ? :cimcime1 Genişletmek için tıkla ... biraz gec gordum pek seker le aram yok sadece ilim isterim varsa bolca :cimcime1
:islam-tr ben zaten hep burdaydim ve aleykumselam :islam-tr :cimcime1 Awesome ' Alıntı: :güldüm :lolipop lolipop istermisin hazal ablaaa ? :cimcime1 Genişletmek için tıkla ... biraz gec gordum pek seker le aram yok sadece ilim isterim varsa bolca :cimcime1
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Mar 2008 #370 tam yerıne gelmışşın ozaman :güldüm
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 19 Mar 2008 #371 Esslamü Aleykümm.. Hayırlı Günler.. Kandiliniz Mübarek olsunnn..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Mar 2008 #372 ben geldim.......... hoşgeldim.............. sefalar getirdim :islam-tr
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Mar 2008 #374 iyide bacım ben selam vermedim ki :huhuuhuu ama verim barim selamun aleykum ey cemaati müslimin ::
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 20 Mar 2008 #375 :)sümeyye:) ' Alıntı: iyide bacım ben selam vermedim ki :huhuuhuu ama verim barim selamun aleykum ey cemaati müslimin :: Genişletmek için tıkla ... :bayıldım iyide bacımm neden selam vermion.. Aleyküm selamm..
:)sümeyye:) ' Alıntı: iyide bacım ben selam vermedim ki :huhuuhuu ama verim barim selamun aleykum ey cemaati müslimin :: Genişletmek için tıkla ... :bayıldım iyide bacımm neden selam vermion.. Aleyküm selamm..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Mar 2008 #376 insanlık hali unutmuşum kusuruma bakmayın :üzgünüm benim aklım bi karış değil üç beş karış yukardada bu aralar
insanlık hali unutmuşum kusuruma bakmayın :üzgünüm benim aklım bi karış değil üç beş karış yukardada bu aralar
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Mar 2008 #378 :üzgünüm hiiç canım gözüme imzan takıldı şikayetçi olmaktan çok şükredici olmamıs gerekmiyormu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Mar 2008 #380 selamunaleyküm kardeşler... ben geldim... :islam-tr