sa ben geldiiiiiiim delide kizmamis bana :güldüm bende kismis sanmistim
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Ocak 2008 #41 sa ben geldiiiiiiim delide kizmamis bana :güldüm bende kismis sanmistim
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2008 #46 sa ben eglmıstımmmmm yazmayı unutmusum
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #56 aşkhamalı ' Alıntı: nie öle surat iyi değilmiyizki :: Genişletmek için tıkla ... pek ıyı sayılmam bugun deli ' Alıntı: seni gördü bööle oldu :: Genişletmek için tıkla ... :benkizgin hayır ı senınle bı ılgısı yok
aşkhamalı ' Alıntı: nie öle surat iyi değilmiyizki :: Genişletmek için tıkla ... pek ıyı sayılmam bugun deli ' Alıntı: seni gördü bööle oldu :: Genişletmek için tıkla ... :benkizgin hayır ı senınle bı ılgısı yok
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Ocak 2008 #57 :yale s.a. hayirli sabahlar tum islam tr tum dunyaya tum kuslara boceklere TUM ALLAHA DUADA BULUNAN TUM KARDESLERIM herkese
:yale s.a. hayirli sabahlar tum islam tr tum dunyaya tum kuslara boceklere TUM ALLAHA DUADA BULUNAN TUM KARDESLERIM herkese
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Ocak 2008 #59 Hayırlı sabahlar kerkeslere ben geldııııııııııımmmmmmmmmmmm