[font=Comic Sans MS] [color=ping]Aleyküm selam..
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 31 May 2008 #1,223 we aleykümselam hosgelmissiniz.... bu arada eylemzayi ahi hayırdır gözlerinde bir problemmi var :huhuuhuu Eğer yoksa niye bu kadar böyük yazıyon :şaplak
we aleykümselam hosgelmissiniz.... bu arada eylemzayi ahi hayırdır gözlerinde bir problemmi var :huhuuhuu Eğer yoksa niye bu kadar böyük yazıyon :şaplak
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 31 May 2008 #1,224 bu ara gözlerimde fazla ders çalışmaktan biraz problem var ama dikkat etmemiştim büyük yazdığıma bi daha küçük yazarım.... :hacıabi
bu ara gözlerimde fazla ders çalışmaktan biraz problem var ama dikkat etmemiştim büyük yazdığıma bi daha küçük yazarım.... :hacıabi
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 May 2008 #1,226 DeWrİmCi ' Alıntı: Es selamu aleykum , siyahsancaktan selam size Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam... hoş geldin sefalar getirdin ahi... :cemaat :islam-tr
DeWrİmCi ' Alıntı: Es selamu aleykum , siyahsancaktan selam size Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam... hoş geldin sefalar getirdin ahi... :cemaat :islam-tr
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 31 May 2008 #1,227 [size=20pt]SeLaMun Aleykum... yine ben
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 31 May 2008 #1,228 ve aleyküm selam... hoş geldin sefalar getirdin
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 31 May 2008 #1,230 [size=20pt]AleyKüM S€lAm ...... Hoş gelmişin.... :çay
F Çevrimdışı Filistinim Üye İslam-TR Üyesi 1 Haz 2008 #1,233 hoşgeldiniz DeWrİmCi kardeşim de hoşgelmiş, hayırlı olur inşeAllah. ev sahibi moduna geçtim hemen
F Çevrimdışı Filistinim Üye İslam-TR Üyesi 1 Haz 2008 #1,235 Allah (c.c.) razı olsun, hoşbuldum inşeAllah.
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 2 Haz 2008 #1,236 SeLaM AlEykum Haftanız Hayırlı OLSUN........
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 2 Haz 2008 #1,237 AlEykum SeLaM Haftanız Hayırlı OLSUN........