Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hak yolda ücret karşılığı yapılan tebliğleri pek samimi bulmuyor, dikkate almıyorum.
sizler gibi samimi olmayanları bu sitemizde görmek istemiyoruz canım kardeşim yukarıdaki kırmızı ile belirtilen yazı sizin yazınız vu bu yazı siziin öylesine güzel bir eser için söylüyorsunuz bu sizin ne kadar samimi olduğunuzu bizlere gösteriyor.....lütfen ısrarcı olmayın ıp nosu ilede banlanırsınız....
selamün aleyküm bende baya zamandır kayıt oldum girişler de burdan olsun başlığını çok merak etmiştim bi bakim dedim herhalde yeni gelenler burayımı ilk giriş yapıyo pek anlamadım ama giriş yapmış bulundum haydi hayırlısı artık
selamün aleyküm bende baya zamandır kayıt oldum girişler de burdan olsun başlığını çok merak etmiştim bi bakim dedim herhalde yeni gelenler burayımı ilk giriş yapıyo pek anlamadım ama giriş yapmış bulundum haydi hayırlısı artık