yok yok diyecek gibi olmuştuda sorna vaz caydı :rusruleti amannnn :aklımkarıştı
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 5 Nis 2008 #661 yok yok diyecek gibi olmuştuda sorna vaz caydı :rusruleti amannnn :aklımkarıştı
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #665 ben neden kaçırdım kim ne neden nereye ne zaman :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #666 halid abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bizim koğuşa iki kişilik daha yer hazırlaaaaaaaaaaaaaaaaaa... geliyolaaaaaaaar :kıskıs
halid abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bizim koğuşa iki kişilik daha yer hazırlaaaaaaaaaaaaaaaaaa... geliyolaaaaaaaar :kıskıs
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #671 s.a. ihbarcilarrr. ortalik sakinse ben geldim insallah. :yale
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #672 İslamm abiiiiiiii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik veren irem kardeşimiz geldiiiiiiiiiiiiiii!!.. hemide onu suç üstü yakalamıştııııııııım.. ::
İslamm abiiiiiiii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik veren irem kardeşimiz geldiiiiiiiiiiiiiii!!.. hemide onu suç üstü yakalamıştııııııııım.. ::
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #673 deli ' Alıntı: İslamm abiiiiiiii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik veren irem kardeşimiz geldiiiiiiiiiiiiiii!!.. hemide onu suç üstü yakalamıştııııııııım.. :: Genişletmek için tıkla ... :şaplak :şaplak :şaplak sus be abi sussss. susman icin ne istiyorsun? söyle hadi anlasalim kendi aramizda :sırıtış
deli ' Alıntı: İslamm abiiiiiiii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik veren irem kardeşimiz geldiiiiiiiiiiiiiii!!.. hemide onu suç üstü yakalamıştııııııııım.. :: Genişletmek için tıkla ... :şaplak :şaplak :şaplak sus be abi sussss. susman icin ne istiyorsun? söyle hadi anlasalim kendi aramizda :sırıtış
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 5 Nis 2008 #674 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet verdi.................... :şaplak :uyarı
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #675 pulcet ' Alıntı: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet verdi.................... :şaplak :uyarı Genişletmek için tıkla ... vermedimm daha pulcet amca. :huhuuhuu
pulcet ' Alıntı: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet verdi.................... :şaplak :uyarı Genişletmek için tıkla ... vermedimm daha pulcet amca. :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #676 ama vereceksin :huhuuhuu islam abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet vermeye teşebbüs ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama vereceksin :huhuuhuu islam abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet vermeye teşebbüs ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #677 :)sümeyye:) ' Alıntı: ama vereceksin :huhuuhuu islam abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet vermeye teşebbüs ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... rüsvet degil kiiiiiiiii. hem rüsvet günah bi kerem. anla$ma bu sadece , dimi delü abeeeeee
:)sümeyye:) ' Alıntı: ama vereceksin :huhuuhuu islam abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rüşvet vermeye teşebbüs ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... rüsvet degil kiiiiiiiii. hem rüsvet günah bi kerem. anla$ma bu sadece , dimi delü abeeeeee
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #678 anlaşınca rüşvetin ismi anlaşmamı oluyo yane
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #679 :)sümeyye:) ' Alıntı: anlaşınca rüşvetin ismi anlaşmamı oluyo yane Genişletmek için tıkla ... aaa külliyen yalan, iftira, haksizlik. deli abi ya kurtar beni yaa.
:)sümeyye:) ' Alıntı: anlaşınca rüşvetin ismi anlaşmamı oluyo yane Genişletmek için tıkla ... aaa külliyen yalan, iftira, haksizlik. deli abi ya kurtar beni yaa.
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 5 Nis 2008 #680 Selamün Aleykümm.. Hayırlı günlerr.. ~irem~ ' Alıntı: sifir ' Alıntı: İslamm abii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik verio!!.. suç üstü yaptımm.. ( Genişletmek için tıkla ... anaaaam ablaya bakin hain ciktiiii. delii abi yetiiiissss.. :hıh zaten gevur elektrigiydi, bi isine yaramaz :hacıabi Genişletmek için tıkla ... anaaa hafalanoldum şuna bakk hain dioo :şaplak Bi de gevur elektrikiymiş.. töbee töbe... :mücahit ~irem~ ' Alıntı: deli ' Alıntı: İslamm abiiiiiiii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik veren irem kardeşimiz geldiiiiiiiiiiiiiii!!.. hemide onu suç üstü yakalamıştııııııııım.. :: Genişletmek için tıkla ... :şaplak :şaplak :şaplak sus be abi sussss. susman icin ne istiyorsun? söyle hadi anlasalim kendi aramizda :sırıtış Genişletmek için tıkla ... bide rüşvet başkaa..
Selamün Aleykümm.. Hayırlı günlerr.. ~irem~ ' Alıntı: sifir ' Alıntı: İslamm abii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik verio!!.. suç üstü yaptımm.. ( Genişletmek için tıkla ... anaaaam ablaya bakin hain ciktiiii. delii abi yetiiiissss.. :hıh zaten gevur elektrigiydi, bi isine yaramaz :hacıabi Genişletmek için tıkla ... anaaa hafalanoldum şuna bakk hain dioo :şaplak Bi de gevur elektrikiymiş.. töbee töbe... :mücahit ~irem~ ' Alıntı: deli ' Alıntı: İslamm abiiiiiiii yetişşş!!!.. Kaçak elektrik veren irem kardeşimiz geldiiiiiiiiiiiiiii!!.. hemide onu suç üstü yakalamıştııııııııım.. :: Genişletmek için tıkla ... :şaplak :şaplak :şaplak sus be abi sussss. susman icin ne istiyorsun? söyle hadi anlasalim kendi aramizda :sırıtış Genişletmek için tıkla ... bide rüşvet başkaa..