tmm bana uyar eyvallah peki sen ne ödev yapıcaksın :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Nis 2008 #701 tmm bana uyar eyvallah peki sen ne ödev yapıcaksın :şaplak
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 6 Nis 2008 #702 orası özele girer ama söyleyim;ekonomide ergonomi konusunda slayt hazırlayacağım anlarsan yardımlarınızı beklerim.... :cimcime1
orası özele girer ama söyleyim;ekonomide ergonomi konusunda slayt hazırlayacağım anlarsan yardımlarınızı beklerim.... :cimcime1
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Nis 2008 #703 hımmm allah kolaylık versin benimki daha kolay :cimcime2 ynok
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Nis 2008 #704 :)sümeyye:) ' Alıntı: hımmm ALLAH kolaylık versin benimki daha kolay :cimcime2 ynok Genişletmek için tıkla ... ekonomi, saglik, biyoloji ve mathematik arasindda bi secim yap, hangini sana vereyimm???
:)sümeyye:) ' Alıntı: hımmm ALLAH kolaylık versin benimki daha kolay :cimcime2 ynok Genişletmek için tıkla ... ekonomi, saglik, biyoloji ve mathematik arasindda bi secim yap, hangini sana vereyimm???
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Nis 2008 #707 :islam-tr bende geldim sayılır aleykm selam ahim hoşgeldin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #710 bu arada ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim selamun alykum :islam-tr
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #711 yinemi geldiiiiiiiiiiiiiiiiin... aleykümselam :üzgünüm
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2008 #715 düşünürüm :üzgünüm selamun aleykum :islam-tr
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 10 Nis 2008 #716 aleykumselam :islam-tr selamunaleykum bende geldim
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 10 Nis 2008 #717 NeZnam ' Alıntı: aleykumselam :islam-tr selamunaleykum bende geldim Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2008 #718 aleykm selam hoşgeldiniz :gül :gül