amin amin... :dua ama daha sık uğrasanda accık dertleşseydik olmasmıydı :hacıabi
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Nis 2008 #761 amin amin... :dua ama daha sık uğrasanda accık dertleşseydik olmasmıydı :hacıabi
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Nis 2008 #762 s.a. islam tr isten yeni geldim, bi cay reca edeyim
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #764 :huhuuhuu çay varsa bende ısterım :mısır mısırın yanına guzel gıder
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #766 ama ben sana kırmızımercimek köftesi yapıyorum bak aksamın bu vaktınde doyurma karnını
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #770 gelirim tabi karnım da hafiften acıkmaya başlamıştı
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Nis 2008 #772 NeZnam ' Alıntı: sana sormadım hem sen nereye geliyorsun öyle Genişletmek için tıkla ... hiiiiiiiiiiiiiiiii... rabaya öle denirmi :şaplak :dillll küstüm :hıh
NeZnam ' Alıntı: sana sormadım hem sen nereye geliyorsun öyle Genişletmek için tıkla ... hiiiiiiiiiiiiiiiii... rabaya öle denirmi :şaplak :dillll küstüm :hıh
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #773 deli ' Alıntı: gelirim tabe... :acıktım Genişletmek için tıkla ... sen gelmiyomuşun kii :cihad :cihad :cihad :muhaha
deli ' Alıntı: gelirim tabe... :acıktım Genişletmek için tıkla ... sen gelmiyomuşun kii :cihad :cihad :cihad :muhaha
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #774 yaaaaa deliiiii ben onu sana dedim rabaya niye diyeyimki o gelecek tabikide
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #776 evet deli sen nereye geliyorsun biz yicez sende bize bakıcaksın hadi sen benim yerime bi kumpir yede gel :hahahaa :hahahaa
evet deli sen nereye geliyorsun biz yicez sende bize bakıcaksın hadi sen benim yerime bi kumpir yede gel :hahahaa :hahahaa
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #778 bakma öyle ne biçim göz var sende yaaaa soğanlar yandı o kadarda ağlamıştım ffuuuuuffff fuuuuffff şimdi yeniden doğrayayım
bakma öyle ne biçim göz var sende yaaaa soğanlar yandı o kadarda ağlamıştım ffuuuuuffff fuuuuffff şimdi yeniden doğrayayım
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2008 #779 Neznam ağlıyo deliii ağlayan birini görünce dayanamam ama bennn oda mı yese acaba :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
Neznam ağlıyo deliii ağlayan birini görünce dayanamam ama bennn oda mı yese acaba :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu