selamun aleykum cemaati müslimin :cimcime2 ben geldim :islam-tr
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #941 selamun aleykum cemaati müslimin :cimcime2 ben geldim :islam-tr
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #942 aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #944 aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül daha uynamadınmı? :huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #946 hımmm sen galiba kahvaltı yapınca uyanıyon....:huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #947 hoşgeldin teyzem aleyküm selam
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #949 pulcet ' Alıntı: aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül daha uynamadınmı? :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :islam-tr :cemaat esselamun aleykum :ahim :cimcime1
pulcet ' Alıntı: aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül daha uynamadınmı? :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :islam-tr :cemaat esselamun aleykum :ahim :cimcime1
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #950 aleykum selam ablacık hoşgeldin :ahim :gül
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #951 ALLAH'ın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun gününüz hayırlı olsun ALLAH gününü hayırlı geçirenlerden eylesin bizleri kardeşlerim :gül :gül :gül
ALLAH'ın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun gününüz hayırlı olsun ALLAH gününü hayırlı geçirenlerden eylesin bizleri kardeşlerim :gül :gül :gül
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #952 aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül :huhuuhuu :islam-tr :cemaat
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #954 aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül :huhuuhuu :islam-tr :cemaat ( :şaplak )
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #956 pulcet ' Alıntı: aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül :huhuuhuu :islam-tr :cemaat ( :şaplak ) Genişletmek için tıkla ... :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2
pulcet ' Alıntı: aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül :huhuuhuu :islam-tr :cemaat ( :şaplak ) Genişletmek için tıkla ... :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2 :silah2
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #958 aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül :huhuuhuu :islam-tr :cemaat (hayırdır raba kuşanmışsın silahlarını ? :huhuuhuu :şaplak )
aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.:gül :huhuuhuu :islam-tr :cemaat (hayırdır raba kuşanmışsın silahlarını ? :huhuuhuu :şaplak )
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #959 elinin biraz havalandığını gördüğüm an doğrultucam :şeytan2 :şeytan2
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #960 yok ya benim heçççç elim kalkarmı kıskıs ) [ ( :şaplak ) ]