yok ya benim heçççç elim kalkarmı (:kıskıs ) [ ( :şaplak ) ] :şeytan :şeytan :şeytan
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #961 pulcet ' Alıntı: yok ya benim heçççç elim kalkarmı kıskıs ) [ ( :şaplak ) ] Genişletmek için tıkla ... :şeytan :şeytan :şeytan
pulcet ' Alıntı: yok ya benim heçççç elim kalkarmı kıskıs ) [ ( :şaplak ) ] Genişletmek için tıkla ... :şeytan :şeytan :şeytan
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #963 pulcet ' Alıntı: :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... :hıh :hıh
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #964 selamun aleykumm... usun bir süreden sonra tekar buradaım .... sizleri göremek mutlu ediyor insanı
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #965 hoşgeldin bacım gözümüz yollarda kaldı :gül :gül aleykum selam
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 23 Nis 2008 #966 tşk... toplaya blirsin gözünü yollardan buradaım artık
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 23 Nis 2008 #967 supurgesiz_cadi ' Alıntı: tşk... toplaya blirsin gözünü yollardan buradaım artık Genişletmek için tıkla ... bu espiriyi bir yerden hatırlıyorum ama neyse :: hoş geldin cadıcık :cemaat
supurgesiz_cadi ' Alıntı: tşk... toplaya blirsin gözünü yollardan buradaım artık Genişletmek için tıkla ... bu espiriyi bir yerden hatırlıyorum ama neyse :: hoş geldin cadıcık :cemaat
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #968 we aleyküm selam ve rahmetullahu Beraketuhu ...S. Cadı hoş geldin............... gözlerimiz online da kaldı .....
we aleyküm selam ve rahmetullahu Beraketuhu ...S. Cadı hoş geldin............... gözlerimiz online da kaldı .....
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 24 Nis 2008 #970 abla ya... şu avaterdeki canavar cadıcık senmisin :emzik
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 24 Nis 2008 #973 ozamn nie korkuon ki kötü biri değilem ben
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 24 Nis 2008 #975 tabi değilim :üzgünüm :cimcime3 :agliyorum
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Nis 2008 #976 aaaaaaa kim gelmis hosgeldin supurgesiz cadi selamun aleykum :islam-tr
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 24 Nis 2008 #977 ve aleykum selam ... hoşbuldum sende hoşgeldin Awesome
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 24 Nis 2008 #978 We aleyküm selam ve rahmetullahi ve beraketuhu ...:gül :gül ..hoş gelmişiniz...:gül :gül
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Nis 2008 #980 selamun alykum bu arada :islam-tr