kimden izin almısım
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 9 Tem 2008 #1,365 EsSelamü Aleykümm ... aşkhamalı'nın size selamı var :islam-tr siteye giremediğimden söyleyememiştimm..
EsSelamü Aleykümm ... aşkhamalı'nın size selamı var :islam-tr siteye giremediğimden söyleyememiştimm..
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,366 ahi aramizda kalsin ama duymayan kalmadi seni... kulaktan kulaga yayildi
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,367 raba_84 ' Alıntı: hoşgelmişsin Genişletmek için tıkla ... soğol...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,368 ... GöZYaŞıM ... ' Alıntı: EsSelamü Aleykümm ... aşkhamalı'nın size selamı var :islam-tr siteye giremediğimden söyleyememiştimm.. Genişletmek için tıkla ... as...
... GöZYaŞıM ... ' Alıntı: EsSelamü Aleykümm ... aşkhamalı'nın size selamı var :islam-tr siteye giremediğimden söyleyememiştimm.. Genişletmek için tıkla ... as...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,369 ~irem~ ' Alıntı: ahi aramizda kalsin ama duymayan kalmadi seni... kulaktan kulaga yayildi Genişletmek için tıkla ... bi gittik arkamızdan neler çevirmişiniz maşşş
~irem~ ' Alıntı: ahi aramizda kalsin ama duymayan kalmadi seni... kulaktan kulaga yayildi Genişletmek için tıkla ... bi gittik arkamızdan neler çevirmişiniz maşşş
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,370 biz sadece kulak misafiri olduk ( :kıskıs ) ama bir kac ahi varkiiii arkandan cok is cevirdiler :=)))
biz sadece kulak misafiri olduk ( :kıskıs ) ama bir kac ahi varkiiii arkandan cok is cevirdiler :=)))
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,372 a.s. sifirim, sende askhamali ablamiza slm imizi ilet ins.
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,374 uyyy ahi bunu benden istemesen olmazmi? beni ne yaparlar sen bilinmi :mücahit :mücahit :mücahit yasatmazlar forumda :cihad :cihad :cihad
uyyy ahi bunu benden istemesen olmazmi? beni ne yaparlar sen bilinmi :mücahit :mücahit :mücahit yasatmazlar forumda :cihad :cihad :cihad
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 9 Tem 2008 #1,377 ~irem~ ' Alıntı: a.s. sifirim, sende askhamali ablamiza slm imizi ilet ins. Genişletmek için tıkla ... söylerim inşaallahh.. :güldüm HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: sana söylememişki bana söylemiş yalnız Genişletmek için tıkla ... hayır sade sana değil ...
~irem~ ' Alıntı: a.s. sifirim, sende askhamali ablamiza slm imizi ilet ins. Genişletmek için tıkla ... söylerim inşaallahh.. :güldüm HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: sana söylememişki bana söylemiş yalnız Genişletmek için tıkla ... hayır sade sana değil ...
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,378 halid abi. arkana iki kisi alabilecek kadar boyuna posuna güveniyormusun? :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Tem 2008 #1,379 bence okadar boy post sahibi birisi değil ::
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 9 Tem 2008 #1,380 ~irem~ ' Alıntı: a.s. sifirim, sende askhamali ablamiza slm imizi ilet ins. Genişletmek için tıkla ... a.slm canım... birebir alırım ben aracıya gerek yok ALLAHın izniyle :: imtihanım vardı hüsranla bitti.... o yüzden ayrı kaldık biraz....
~irem~ ' Alıntı: a.s. sifirim, sende askhamali ablamiza slm imizi ilet ins. Genişletmek için tıkla ... a.slm canım... birebir alırım ben aracıya gerek yok ALLAHın izniyle :: imtihanım vardı hüsranla bitti.... o yüzden ayrı kaldık biraz....