Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Girişler de Burdan Olsunn..

  • Konbuyu başlatan "iNŞiRaH"
  • Başlangıç tarihi
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
kardeş özele girmiyoruz burası tanışma sitesi değil islami paylaşım yaparsınız sadece
 
A Çevrimdışı

AbdulVEKIL

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Əssələmu aleykum.ben azerbaycandanim.islam-tr.org sitesi güzel siteyə bənziyor.ALLAH hayırlı etsin. amin.Həm də bu site vasitesile türk qardeşlerin islama baxışlarını bilmek istərdim.
 
İSTİŞHAD Çevrimdışı

İSTİŞHAD

الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك
Admin
aleyküm selam ve rahmetullah... hoşgeldin
 
Z Çevrimdışı

zerre

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Allah için hepinizi çok seviyorum benim için dua edin YALVARIRIM Allah ve Muhammed beni Sevsin. Hepinizden ALLAH ve MUHAMMED RAZI olsun ve Sizleri çok ama çok sevsin...
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Rasûlullah (s.a.v) bir hadislerinde:
“Günahlarından tövbe eden, Allah’ın sevgilisidir.”[2]
Ebu Muhammed Sehl’e: “Tövbe eden kul ne zaman Allah’ın sevgilisi olabilir?” diye sorulunca O: “Allahu Teala’nın şu ayetindeki sıfatlara sahip olunca diyerek, aşağıdaki ayeti okumuştur:
(Allah’ın cennet karşılığı canlarını ve mallarını satın aldığı müminler) tövbe eden, ibadet eden, hamd eden, seyahat eden, rukû eden, secde eden, iyiliği emredip kötülüğü meneden ve Allah’ın sınırlarını koruyan (onları çiğnemeyen) kimselerdir. Bu müminleri müjdele.”[3]



[2] Yüce Allah’ın tövbe den kimseyi seveceğini bildiren biraz fazlı lafızdaki bir hadis için bkz: Ahmed, Müsned, I, 86; Ebu Ya’la, Müsned, No: 483; Ebu Nuaym, Hilye, III, 209. Yukarıdaki hadis için bkz: Elbani, Daife, No: 95-96.

[3] Tövbe 9/112.
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sana dün dua ettim. Rabbım katında kabul etsin İnşeAllah. Rabbım tüm kardeşlerimize özellikle sana ve ailene rahmet etsin inşeAllah
 
A Çevrimdışı

aşkin_velayeti

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Allah,ın selamı,rahmeti ve bereketi tüm müminlerin ve siz müminlerin üzerine olsun. ALLAH kafirleri perisan müminleri muzaffer kılsın.
AMİN
 
Üst Ana Sayfa Alt