Hamd, ancak Allah (c.c.) içindir. O'na hamdeder, O'ndan yardım ve mağfiret dileriz. Nefislerimizin şerrinden, amel*lerimizin kötülüğünden O'na sığınırız. Allah (c.c.) kimi hi*dayete erdirirse onu saptıracak, kimi de saptırırsa onu hida*yete erdirecek yoktur.
Allah'tan (c.c.) başka ibadete layık ilah olmadığına şe-hadet ederim. O, tektir ve ortağı yoktur. Yine şehadet ede*rim ki, Muhammed (s.a.v.) O'nun kulu ve Rasulü'dür.
Allah (c.c.) şöyle buyuruyor:
"Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslümanlar olarak ölün."
(Al-i İmran: 3/102)
Sevgili kardeşlerim son 10 senede islam özellikle kendi içinde bölünüp,pörçülmüştür..Islama en büyük darbe yine içimizden gelmiştir..Yüce Allah cc ayetlerinde bizleri hep islamda birleşmeyi ve birmize destek çıkmayı emretmiş ve bunu yaşam gayemiz yapmamızı istemiştir..
İşte bu albümde bunun üzerine eserleri bulacaksınız..Eminim ki çok beğeneceksiniz..
Hem seviniyorum,hem üzülüyorum..Sevinmem elimde olan bu eseri sizinle paylaşmam..
Üzülmem ise ilahi sanatçılarımızdan bu tür çalgısız ve ayetleri hatırlatan yapımlar çok ender gelmekte..Dilerim Rabbim'den bu kardeşlerimizin bu tür çalışmalarını arttırması..Gerçekden insanı şuurlandırıyor..
İndirmek ve dinlemek için tıkla..
http://www.gulyarasi.com/browse/subcategories/audios/z/10/2/%C3%96mer%20Karao%C4%9Flu
:güller :güller :güller :güller :güller :güller :güller :güller :güller