Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Resim Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bx1xp8TCMAEVa-N.jpg

"Korkaklık ömrümü uzatmayacak"

Sayfullah at-Turki Çevrimdışı

Sayfullah at-Turki

حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل
İslam-TR Üyesi
Game Over...

Ekli dosyalar

• IMG_20141229_044230.jpg
    IMG_20141229_044230.jpg
    515.8 KB · Görüntüleme: 91
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
hafiz.jpg

simdiki gençler örnek alir inchaAllah
Rabbim herkese böyle evlatlar nasip etsin
bizede kurani ögrenmeyi, anlamayi, yasamayi, amel etmeyi son nefesimize kadar korumayi nasip etsin
amin ecmain

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
moralim bozuk oldugu zaman akhilere dahada ihtiyacim varken kimse konusmuyor benimle,(önce Allah, sonra sizlerdiniz : (

Esselamualeykum ve rahmatullahim akhim hayırdır kim bozdu moralini,söylede gidip ikiye bölelim :D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Esselamualeykum ve rahmatullahim akhim hayırdır kim bozdu moralini,söylede gidip ikiye bölelim :D

aleykum selam ve rahmetullah abi, çektigim sıkıntıları azda olsa biliyosun, bunun üstüne birde burda bazilari bilerek yada bilmeyerek beni kirip üzüyor,ama isim söylemeyim, utanmalarini istemem, bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardi, yani benim gibi garip ve utangaç kisi ile ne ugrasirlar anlamadim, gerçi bu aralar fazla bisey yok, önceden aldim alacagimi ve okadar üzgünümki istemeyerek zayifliyom : (

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
IMG_283765377196656.jpeg
pis necis ahlaksizlara bunu biz soylesek siz zinakarsiniz desek bize ates puskururler ama kendi aralarında bu espri konusu hatta iki kisi arasinda olsa yine kabulum umuma açık bir sekilde. Sonra laikler namussuzdur diyince kopuruyorlar onlara sorsan "ya.ne alakasi var erkek arkadasimizla oyle normal oturduk" derler. şu fotografin altinda yuzlerce kiz hahahahha yazmisti iste ileri demokratik cagdas liberal yeni turkiye.

Üst Ana Sayfa Alt