Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aleykum selam ve rahmetullah abi, çektigim sıkıntıları azda olsa biliyosun, bunun üstüne birde burda bazilari bilerek yada bilmeyerek beni kirip üzüyor,ama isim söylemeyim, utanmalarini istemem, bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardi, yani benim gibi garip ve utangaç kisi ile ne ugrasirlar anlamadim, gerçi bu aralar fazla bisey yok, önceden aldim alacagimi ve okadar üzgünümki istemeyerek zayifliyom : (
pis necis ahlaksizlara bunu biz soylesek siz zinakarsiniz desek bize ates puskururler ama kendi aralarında bu espri konusu hatta iki kisi arasinda olsa yine kabulum umuma açık bir sekilde. Sonra laikler namussuzdur diyince kopuruyorlar onlara sorsan "ya.ne alakasi var erkek arkadasimizla oyle normal oturduk" derler. şu fotografin altinda yuzlerce kiz hahahahha yazmisti iste ileri demokratik cagdas liberal yeni turkiye.