Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bu tevhid terzi internette dolaşan tekfir listesi yapan birisinin öğrencisi idi oda M.b.Abdulvahap haricindeki hemen hemen bütün alimleri tekfir ederdi bu onuda geçmiş tekfirde son nokta bu herhalde (dahada sapığını görebilirmiyiz bilmiyorum)

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kemalitlerin gazetesi Cumhuriyet:

Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.

09 Nisan 2015 Perşembe
Haber görseli

İran haber sitesi Al Aram’da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah yayınladığı fetvada "Bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yiyebilir" dedi.

Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı bildirildi.

Suudi Arabistan Müftüsü’nün fetvası sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te büyük tepki yarattı. İşte o yorumlardan bazıları:

-ben de kadın budu köfte, dilber dudağı, hanım göbeği filan nerden gelmiş diye düşünüyordum, böylece merakımı gidermiş oldum.

-kadın budu köfte hiç bu kadar gerçek olmamıştı.

-kotan odabaşoğlu ‏@kotanodabasoglu

-Hocam çok acıktım hatunu rosto yapıcam 1. Caiz midir ? 2. Neresinden yameye başlamalıyım ? 3. Yanında ne içmeliyim ?

Bul Beni ‏@adimgaravel

Suudi müftüsü şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz diye fetva vermiş. Etine dolgun kızlar eklesin.

Sevil Atasoy ‏@sevlatasoy

Hanım göbeği, dilber dudağı, kadınbudu köfte, Sütlü Nuriye... Hmmmm

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.

09 Nisan 2015 Perşembe
Haber görseli

İran haber sitesi Al Aram’da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah yayınladığı fetvada "Bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yiyebilir" dedi.

Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı bildirildi.

Suudi Arabistan Müftüsü’nün fetvası sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te büyük tepki yarattı. İşte o yorumlardan bazıları:

-ben de kadın budu köfte, dilber dudağı, hanım göbeği filan nerden gelmiş diye düşünüyordum, böylece merakımı gidermiş oldum.

-Hocam çok acıktım hatunu rosto yapıcam 1. Caiz midir ? 2. Neresinden yameye başlamalıyım ? 3. Yanında ne içmeliyim ?

Bul Beni ‏@adimgaravel

Suudi müftüsü şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz diye fetva vermiş. Etine dolgun kızlar eklesin.

Abi bunun doğru olduğunu sanmıyorum.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

09 Nisan 2015 Perşembe
Haber görseli

Bul Beni ‏@adimgaravel

Yav iftiranın da bu kadarı olur ...
bi ara Imam Şafii ye denizden babam çıksa yerim lafını atfediyolardı dürzüler

Üst Ana Sayfa Alt