Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah... Ne ileri medeniyetmiş(!) Hem bilimde(!), hem ahlakta(!)

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Ellen Bown isimli bir kadının, sağlık nedenleriyle 30’lu yaşlarında rahmini aldırmak zorunda kalan annesi Jenny Dias’ın yeni eşinden çocuk sahibi olabilmesi için "kardeşlerine" hamile kalmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Kendi yumurtası üvey babası Tony’nin spermleri ile döllenen gençkadın , Alex ve Ruth adını verdikleri sağlıklı ikiz bebekler dünyaya getirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, şu anda 12 yaşında olan "kardeşlerinin" aynı zamanda biyolojik annesi olan genç kadın, bebeklerin doğar doğmaz annesi Jenny ve üvey babası Tony tarafından yasal olarak evlat edinildiğini ve hayatları boyunca onlarla birlikte yaşadığını söyledi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Jenny Dias, çocuklardan dünyaya nasıl geldiklerini hiçbir zaman saklamadıklarını söyledi. Şu anda 65 yaşında olan Dias, “İkizler bana anne, Tony’e ise baba diye hitap ediyor. Ellen’in onları dünyaya getirdiğini bildikleri için çocuklukları boyunca ona ‘Karın-anne’ diye hitap ettiler. Şimdi ise ona sadece Ellen diyorlar. O çocuklar için ikinci bir anne” dedi.

Ellen’in 17 yaşında Maddy isimli bir kızı da olduğunu belirten Dias, “Annesi hamile kaldığında Maddy sadece beş yaşındaydı ancak ona durumu anlatmıştık. Annesinin karnındaki bebeğin anneanne ve dedesine ait olduğunu, doğduğunda onlarla birlikte yaşayacağını biliyordu” dedi.

İkizler Alex ve Ruth, soy ağaçlarının biraz “karışık” olduğunun farkında olsalar da özünde “tamamen normal bir aile olduklarını” söyledi.

Kaynak: Radikal
Müslümanlar ikinci bir eşle evlendiginde 'Karısını kuma getirdi' diye manşet atan iki yüzlü gazeteciler, bu haberi dogal bir şeymiş gibi anlatıyorlar, Allah sizi kahretsin.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
dün duydum reklamı laiklik ve demokrasi diyince "vay müşrikler" dedim. en son baktım chp imiş isabet ettim dedim :p

alkışlıyorlar müşrikçe alkışlıyorlar bir de elleri patlarcasınaymış yazık.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
FB_IMG_1428941403475.jpg

Ebu Mervan Çevrimdışı

Ebu Mervan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
öyle gözüken necaset bir adam,devleciler buna hocam diyor : ) sayfasına girince daha nice iftiraları,yalanları var,muhaddislere de hakaret ediyor

Allah bu adama lanet etsin. daha bi bucuk sene önce vardi twitter da dahada bitmemis bu :) aynen muhaddislere atip tutuyor. bi ara Isid'i tenkit ediyordu ama simdi demekki devleci olmus zindik mutezile. bu hadis inkarcilari cogaldi mi bana mi öyle geliyor?
gecenlerde ahmet kalkan hocanin da dersini dinledim ondada bazi sakat görüsler var. nas ve felak suresinin inme nedeninin sihir olmadigini kanitliyordu.. subhanAllah sasirdim...

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah bu adama lanet etsin. daha bi bucuk sene önce vardi twitter da dahada bitmemis bu :) aynen muhaddislere atip tutuyor. bi ara Isid'i tenkit ediyordu ama simdi demekki devleci olmus zindik mutezile. bu hadis inkarcilari cogaldi mi bana mi öyle geliyor?
gecenlerde ahmet kalkan hocanin da dersini dinledim ondada bazi sakat görüsler var. nas ve felak suresinin inme nedeninin sihir olmadigini kanitliyordu.. subhanAllah sasirdim...

Ahmed Kalkan hoca konusunda benimde şüphelerim var ama birşey diyemem ...
Yanlız Mutezile sapıkları onu takip etmesi beni düşündürüyor ...
m.tülüce denilen adam da hem mutezile ehli, hem işidci hemde akpci ... nasıl oluyorsa ...

Üst Ana Sayfa Alt