Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah razı olsun kardeşim, sorularımı görüp cevaplar yazmışsın. Bu yazdığım " hadis" zannedilen şeyleri burdaki bir hanım grubu face'de görüp okumuş getirip bana gösterdiler. Bana sofilerin hikayeleri gibi geldi çünkü anlatılanları Rasulullah sav'in pratiğiyle bağdaştıramadım ama bilgim de olmadığı için yanlış bişey söylemek istemedim bu arkadaşlara.
Soruları sordum hocaya ama Allah cc biliyor ya yazarken bile "sılai rahim sadece Erkeğe farz değil kadına da farz değilmi" mesela onu düşündüm. Hanımlarına hiç el kaldırmayan bir peygamberin ümmeti nasıl olur evinde sopa bulundurur ne tuhaf çelişki dedim kendi kendime...vesaire vesaire
Sende maşaAllah içindeki maçoyu ortaya çıkarmışsın ha yiğenim Sana böyle zor kız buluruz Sen şu EKED ( evde kalmış erkekler derneğinde daha çooooook beklersin)
Allah razı olsun kardeşim, sorularımı görüp cevaplar yazmışsın. Bu yazdığım " hadis" zannedilen şeyleri burdaki bir hanım grubu face'de görüp okumuş getirip bana gösterdiler. Bana sofilerin hikayeleri gibi geldi çünkü anlatılanları Rasulullah sav'in pratiğiyle bağdaştıramadım ama bilgim de olmadığı için yanlış bişey söylemek istemedim bu arkadaşlara.
Soruları sordum hocaya ama Allah cc biliyor ya yazarken bile "sılai rahim sadece Erkeğe farz değil kadına da farz değilmi" mesela onu düşündüm. Hanımlarına hiç el kaldırmayan bir peygamberin ümmeti nasıl olur evinde sopa bulundurur ne tuhaf çelişki dedim kendi kendime...vesaire vesaire
abla o rivayet çirkin ve son derece pislik bi rivayet ... itaati buyuran emirler ilk basta sert görünebilir ama peygamberimizin eşleri ile muhabbetlerini okuyunca hiçte öyle olmadıgını farkediyor insan ...
hatta çogu kişi bu rivayetleri okuyunca beyni sulandıgı için ,
Hz Haticenin Aişenin Peygamberimiz ile ilişkilerini okuyunca sasırıyorlar hele Hz Aişenin tavırlarına...
benim için örnek kadın Hz Aişe dir... Kadın kendini sevdirmek istiyorsa kocasına nazı ile hizmeti ile onu örnek almalıdır Allah u Além
Müridlere bilinç altı yapılıyor belkide akhi, "sizin çeçenistana gitmenize gerek yok onu gördüğünüz gibi biz gavslar hallediyoruz sizin cihadınız nefisle olandır burda bizimle beraber olun cennete girersiniz" gibi.
bunlar yavuz selim hanın kılıcının tadına hasret.bir de masum masum ehli beytci gecinmiyorlar mı.yarın bir gün sünni müslümanlara karşı oynanacak ilk oyun bunlar.şimdi de var o oyun.