Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
insanları şeriatten korkutmak için uydurma bir haber ...
bizim insanımız şeriat istiyor aslında ; ama şeriat gelirse bu tip Fetvalar verilir korkusu ile bin baz gibi adamlar çıkar dünya yuvarlaktır diyeni öldürün , bebeklere burka giydirin gibi Fetvalar veren şeriatı kullanan adamlar çıkar korkusuyla geri adım atıyorlar... ki bazan bende oyle adamları görünce korkuyorum ; ama bu haber muhakkak uydurmadır o kadar da değil yani

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
insanları şeriatten korkutmak için uydurma bir haber ...
bizim insanımız şeriat istiyor aslında ; ama şeriat gelirse bu tip Fetvalar verilir korkusu ile bin baz gibi adamlar çıkar dünya yuvarlaktır diyeni öldürün , bebeklere burka giydirin gibi Fetvalar veren şeriatı kullanan adamlar çıkar korkusuyla geri adım atıyorlar... ki bazan bende oyle adamları görünce korkuyorum ; ama bu haber muhakkak uydurmadır o kadar da değil yani

Kendini müslüman olarak addedenlerin çoğu şeriatın ne olduğunu bilmiyor, sorgusuz sualsiz el kol kesen, kelle uçuran bir şey vb. Gibi tasvir lerde bulunuyorlar. 90 yılda (ki tarih açısından çok kısa bir süre) bir milletin hafızası nasıl silinir canlı sahidiyiz.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kendini müslüman olarak addedenlerin çoğu şeriatın ne olduğunu bilmiyor, sorgusuz sualsiz el kol kesen, kelle uçuran bir şey vb. Gibi tasvir lerde bulunuyorlar. 90 yılda (ki tarih açısından çok kısa bir süre) bir milletin hafızası nasıl silinir canlı sahidiyiz.
akhi müslümanlarî şeriatten korkutuyorlar... müslüman kardeşlerin, güya bir adam karısını ölü halde dahi 6 saat boyunca cima edebilirmiş , domates hristiyanmış gibi Fetvalar vermekle itham ediyordu gazeteler ve ekşisozluk gibi forumlar. .... ben açık açık şeriat istemiyorum diyen müslümanla doğuda karsılasmadım ama şeriata pek hevesli de değiller böyle adamların yüzünden ....

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şeriat istemeyen Müslüman ? Hem şeriat istemeyecek hem de Müslüman olacak ? SubhanAllah ! Şu lafı kağıda yazıp yere atsan yer sarsılır.
Yav kardeşim yazdıklarımı nasıl anladın , heyecanlı birisin belli ... ama ben şeriat istemeyen müslümandır demedim .... bizde şeriat istiyoruz ama gelmesi için zerre ne yapıyoruz ? hiç ... ben kendi adıma diyeyim hiçbirşey ... bizim onlardan çok daha hevesli oldugumuz söylenir mi bu durumda ?

E Çevrimdışı

Ebû İsmâil el-Muhacir

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Adamın birisi kalksa dese ki "ben hiç puta tapan müslüman görmedim" sonra da dese ki "ben puta tapanlar müslümandır demedim aslında şunu demek istemedim." Senin ki de biraz buna benzemiş. Yazdığın cümle net ve açık başka bir manaya çekilecebilecek bir ifade yok. O yüzden ne beni ne de başkasını niye böyle anladın diye suçlama lütfen.

Bende kendi adıma söyleyeyim ben çok hevesliyim şeriatın gelmesi için ve bunun için de elimden geldiği kadar sanal da ve reelde mücadele ediyorum.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Adamın birisi kalksa dese ki "ben hiç puta tapan müslüman görmedim" sonra da dese ki "ben puta tapanlar müslümamdır demedim aslında şunu demek istemedim." Senin ki de biraz buna benzemiş. Yazdığın cümle net ve açık başka bir manaya çekilecebilecek bir ifade yok. O yüzden ne beni ne de başkasını niye böyle anladın diye suçlama lütfen.

Bende kendi adıma söyleyeyim ben çok hevesliyim şeriatın gelmesi için ve bunun için de elimden geldiği kadar sanal da ve reelde mücadele ediyorum.
ne yapıyorsun mesela ... yanlıs anlama; kendime bir örnek olması için soruyorum ?

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah... Ne ileri medeniyetmiş(!) Hem bilimde(!), hem ahlakta(!)

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Ellen Bown isimli bir kadının, sağlık nedenleriyle 30’lu yaşlarında rahmini aldırmak zorunda kalan annesi Jenny Dias’ın yeni eşinden çocuk sahibi olabilmesi için "kardeşlerine" hamile kalmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Kendi yumurtası üvey babası Tony’nin spermleri ile döllenen gençkadın , Alex ve Ruth adını verdikleri sağlıklı ikiz bebekler dünyaya getirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, şu anda 12 yaşında olan "kardeşlerinin" aynı zamanda biyolojik annesi olan genç kadın, bebeklerin doğar doğmaz annesi Jenny ve üvey babası Tony tarafından yasal olarak evlat edinildiğini ve hayatları boyunca onlarla birlikte yaşadığını söyledi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Jenny Dias, çocuklardan dünyaya nasıl geldiklerini hiçbir zaman saklamadıklarını söyledi. Şu anda 65 yaşında olan Dias, “İkizler bana anne, Tony’e ise baba diye hitap ediyor. Ellen’in onları dünyaya getirdiğini bildikleri için çocuklukları boyunca ona ‘Karın-anne’ diye hitap ettiler. Şimdi ise ona sadece Ellen diyorlar. O çocuklar için ikinci bir anne” dedi.

Ellen’in 17 yaşında Maddy isimli bir kızı da olduğunu belirten Dias, “Annesi hamile kaldığında Maddy sadece beş yaşındaydı ancak ona durumu anlatmıştık. Annesinin karnındaki bebeğin anneanne ve dedesine ait olduğunu, doğduğunda onlarla birlikte yaşayacağını biliyordu” dedi.

İkizler Alex ve Ruth, soy ağaçlarının biraz “karışık” olduğunun farkında olsalar da özünde “tamamen normal bir aile olduklarını” söyledi.

Kaynak: Radikal

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
PFisbZS.jpg
"vocip"tir o akhi yanlışın var :D

S Çevrimdışı

Seyyid Talha bin Asım

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
Banned
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ben tır'ı kullandım Leonardo da Vinci.

Bir kardeş bana espiri(!) yaptıda paylaşayım dedim : ) .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah... Ne ileri medeniyetmiş(!) Hem bilimde(!), hem ahlakta(!)

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Ellen Bown isimli bir kadının, sağlık nedenleriyle 30’lu yaşlarında rahmini aldırmak zorunda kalan annesi Jenny Dias’ın yeni eşinden çocuk sahibi olabilmesi için "kardeşlerine" hamile kalmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Kendi yumurtası üvey babası Tony’nin spermleri ile döllenen gençkadın , Alex ve Ruth adını verdikleri sağlıklı ikiz bebekler dünyaya getirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, şu anda 12 yaşında olan "kardeşlerinin" aynı zamanda biyolojik annesi olan genç kadın, bebeklerin doğar doğmaz annesi Jenny ve üvey babası Tony tarafından yasal olarak evlat edinildiğini ve hayatları boyunca onlarla birlikte yaşadığını söyledi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Jenny Dias, çocuklardan dünyaya nasıl geldiklerini hiçbir zaman saklamadıklarını söyledi. Şu anda 65 yaşında olan Dias, “İkizler bana anne, Tony’e ise baba diye hitap ediyor. Ellen’in onları dünyaya getirdiğini bildikleri için çocuklukları boyunca ona ‘Karın-anne’ diye hitap ettiler. Şimdi ise ona sadece Ellen diyorlar. O çocuklar için ikinci bir anne” dedi.

Ellen’in 17 yaşında Maddy isimli bir kızı da olduğunu belirten Dias, “Annesi hamile kaldığında Maddy sadece beş yaşındaydı ancak ona durumu anlatmıştık. Annesinin karnındaki bebeğin anneanne ve dedesine ait olduğunu, doğduğunda onlarla birlikte yaşayacağını biliyordu” dedi.

İkizler Alex ve Ruth, soy ağaçlarının biraz “karışık” olduğunun farkında olsalar da özünde “tamamen normal bir aile olduklarını” söyledi.

Kaynak: Radikal

aslında kafirliğin güzel yanlarıda var demeye getiriyorlar
şimdi bunu yapanların kafasını mengeneyle sıkıştırım çivi çaksak bize vahşi derler

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
evet akhi biraz düşündümde sanırım haklısın :)
madem çivi çakıcaksın mengeneye ne gerek var değilmi yani :)
Yani... Ya mengeneyle sıkıştıra şıkıştıra ez, yada çivi çak. ikisi birden çok vahşi oluyor...

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
YSHopey.png

kIKoKoK.png

twitterda suriye haberleri veren bir analizci,orada ki analizcilerin çoğunun durumu böyle

adamın bakış açısına göre sadece cihad beldelerin de mi müslüman var o zaman. Yada o beldedekilere sirk sayılan bize sayılmıyor mu? bu hükmü kim veriyor? Bu zat mi? Subhanallah sirk her yerde sirktir.

Üst Ana Sayfa Alt