Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
tamam komplo adamlarda hinlik var ama bizler de komplo teorilerine bayılıyoruz :D ne dense "vayyy öylemiymiş" diyoruz :kptmya:

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
üzerine en çok komplo teorisi üretilen olay malum ikiz kulelerdir
benim şahsi fikrim ikiz kuleleri marslılara kaptırmak istemeyen neptün ve venüs ittifagının yıktığıdır...
zaten mantıklı düşünücek olursak jüpiterlilerde böyle bir teknoloji yok
dediğim gibi geriye tek ihtimal kalıyor neptün&venüs krallığının işi bu :)

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yuh harbiden yuh saçmalamışım akhi yeminle yüzüm kızardı hakkınızı helal edin bayan olduğunu bilmiyordum

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
akhi senin yazına doğru veya yanlış demiyorum fakat benim yaptığımda tamamen dikkatsizlikdi.
profil resmine bile dikkat etsem yeterliymiş. kendisinden özür dilerim

A Çevrimdışı

Al- amriki

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

Kızmaya ya da şaşırmaya hiç hakkınız yok.

Adminlerden rica ediyorum forumda bayanlara ait özel bölümler yapsınlar ve bayan üyeler orada kendi aralarında yazışsınlar, paylaşımlarını orada yapsınlar. Erkeler üyelerin o bölümde cevap yazması yasak olsun. Bayan üyelerde normal forumda mecbur kalmadıkları sürece erkekler ile diyaloğa girmesinler. Bazı bayan üyeler forumda çok aktif ve kadın olduklarını unuturcasına devamlı erkekler ile diyalog kurmaları çok rahatsız edici. Yani bazen bende diyalog kurmak zorunda kalıyorum ama ortak amaç İslam da olsa ne olursa olsun bu şeytanın sağdan yaklaşması oluyor.

Bayan üyeler hiç olmazsa bayan olduklarını belli etmeyebilirler, profillerinde cinsiyetlerini gizli yaparlar, ya da erkek olarak işaretlerler, bayan olduklarına dair ibareler, profil resimleri kullanmazlar. Böyle olursa hiç yoktan erkek kişi karşısında bir bayan olduğunu bilmez. Bunu yapmak çok mu zor ? Forumda bayan olduğunuzu illa belli etmenize dair bir dayatma ya da şart mı var ? Yok tabi ki madem öyle bunlara neden dikkat etmiyorsunuz ?

Affedersin o zaman kardeşim böyle birşeye sebebiyet verdiğim için .

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
IMG_20141111_143312.jpg

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi

Kızmaya ya da şaşırmaya hiç hakkınız yok.

Adminlerden rica ediyorum forumda bayanlara ait özel bölümler yapsınlar ve bayan üyeler orada kendi aralarında yazışsınlar, paylaşımlarını orada yapsınlar. Erkeler üyelerin o bölümde cevap yazması yasak olsun. Bayan üyelerde normal forumda mecbur kalmadıkları sürece erkekler ile diyaloğa girmesinler. Bazı bayan üyeler forumda çok aktif ve kadın olduklarını unuturcasına devamlı erkekler ile diyalog kurmaları çok rahatsız edici. Yani bazen bende diyalog kurmak zorunda kalıyorum ama ortak amaç İslam da olsa ne olursa olsun bu şeytanın sağdan yaklaşması oluyor.

Bayan üyeler hiç olmazsa bayan olduklarını belli etmeyebilirler, profillerinde cinsiyetlerini gizli yaparlar, ya da erkek olarak işaretlerler, bayan olduklarına dair ibareler, profil resimleri kullanmazlar. Böyle olursa hiç yoktan erkek kişi karşısında bir bayan olduğunu bilmez. Bunu yapmak çok mu zor ? Forumda bayan olduğunuzu illa belli etmenize dair bir dayatma ya da şart mı var ? Yok tabi ki madem öyle bunlara neden dikkat etmiyorsunuz ?
Ikazınıza Kısmen katılıyorum, eğer ilmi çok yüksek bacılarım, bizler gibi ilmi az olanlara yardım eder sorularımıza cevap verirse ayrı bir bölümde; tabiki daha iyi olur. Ama şahsen ben bu siteye girerken böyle sorular filan soracağımı bilmiyordum insanlara. Daha öncede söyledim; ben ve benim gibi başka yerlerden bilgi alamayacak durumda olanlar( bir Islam toplumu örgütüne bağlı olmayanlar) ne yapacak? Erkek cevaplar diye soru sormayacak mıyız??Eğer yanlış yaptıysak kadın olduğumuzu profile yazarken, yetkililerden rica ediyorum profilimizi değiştirsinler( nick midir nedir onu da değiştirsinler) Zar zor soru yazıp Okumayı becerebiliyoruz( kendi adıma konuşuyorum) yanlışlıklara sebep olduysak eğer lütfen yetkililer bütün bilgilerimizi silip değiştirsin.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
ahi kismen katiliyorum ancak biraz da nasil derler sacma buldum. Burada kimsenin ne yazismalarini takip ederiz ne de bunu yapacak zamanimiz var, teknik ve soru cevap konularina bile yetisemiyoruz, her bayan kendisi kendine dikkat edecek, üyelerimizde cogu seyi yönetim yerine kendisi özelden yazabilirler ya da genelden kirici sözlerle olmadan yapici sekidle böyle konusma hos degil vs diye uyarabilirler ki ben hala bu sekilde edebe aykiri konusan bir bayan görmedim varsa rapor ederseniz görmek isterim.

Ayrica bana yine de sacma geliyor, cinsiyet gizleme vs, yani sanki burasi bir evlilik sitesi de sanki cinsiyeti kadin olani görenler hücum mu edecek ?

Biri gelsin desin ki, biri bana yazma dedigim halde bana özelden yaziyor, bak normalde mesaj almama ayari var ama yine bize böyle bir durum intikal ederse o kisiyi banlariz.

Seytanin sagdan yaklasmasi böyle yapanlar daha cok bu tür seylerin icine giriyor eminim ki, birine gidip ya abla baci lütfen genelde yazma vs dersen %99 o kisi ile yazismaya devam edecektir, forumda ne yigitler cikdi genelde asip kesen özelde kedi olan.

A Çevrimdışı

Al- amriki

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeslerım ben edebe aykırı harekette bulunup hakkınıza girdiysem özür dilerim . Sizde eminim benim durumumdasınızdır dışarıda burada konuşulan Konuları malesefki konuşamaz olduk benim okuduğum okulda 15 bin kız öğrenci var hepsine tek tek sorsam benim gibi hissedip Düşünen bir elin parmağını Geçmez malesef ki . Burada baktım hoş insanlar var benim gibi Düşünen sanırım heyecana kapıldım karsımda erkek kardeşlerimin olduğunu unuttum . Yinede hak uyarıda bulunan kardeşimden Allah Razı olsun bundan sonra daha da dikkat edeceğim . Yinede sıkıntıdan çatlayacak noktaya geldiğimde yazmayacağımı idda edemem ama :)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
akhiler fransada bunlardan var kafir bir ülke ama türkiyede bunlari görünce abi kafayi yerim, piskopat tarafim diyor bir kaçini güzel bi benzet ozaman serbest geziyorlarmi rahat genne. kardesler dövüs sporlari yapmanizi tavsiye ederim klupte olmasa bile evde yapin, ben sahsen yapiyom, yillardir kendimi hazirliyom birgün lazim olur diye:krnz:.. olaylara bakilirsa o gün pek uzak görünmüyor...

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
akhiler fransada bunlardan var kafir bir ülke ama türkiyede bunlari görünce abi kafayi yerim, piskopat tarafim diyor bir kaçini güzel bi benzet ozaman serbest geziyorlarmi rahat genne. kardesler dövüs sporlari yapmanizi tavsiye ederim klupte olmasa bile evde yapin, ben sahsen yapiyom, yillardir kendimi hazirliyom birgün lazim olur diye:krnz:.. olaylara bakilirsa o gün pek uzak görünmüyor...
Abi bu adamlara sakin sporcu kasli masli oldugunu gösterme. benden söylemesi. :D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Üst Ana Sayfa Alt