Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
10600668_265353363675684_7607624532876797305_n.jpg

akhi bu ne ya ???? :confused::confused::confused:
subhanallah
guldum :),,,,sonra tevbe ettim.:(,,,,sonra hamd ettim ki oyle deyilim :):):)
slogana bir bak... demokrasi cocuklari chp nin bunlara ihtiyaci var ;););)

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
akhiler fransada bunlardan var kafir bir ülke ama türkiyede bunlari görünce abi kafayi yerim, piskopat tarafim diyor bir kaçini güzel bi benzet ozaman serbest geziyorlarmi rahat genne. kardesler dövüs sporlari yapmanizi tavsiye ederim klupte olmasa bile evde yapin, ben sahsen yapiyom, yillardir kendimi hazirliyom birgün lazim olur diye:krnz:.. olaylara bakilirsa o gün pek uzak görünmüyor...

Ahkim inşaAllah Türkiyeyle ilgili fazla bir beklenti içinde değilsindir. Hani küçük şehirleri ve doğunun bazı illerini bilmemde büyük şehirler tam bir rezalet.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Ahkim inşaAllah Türkiyeyle ilgili fazla bir beklenti içinde değilsindir. Hani küçük şehirleri ve doğunun bazı illerini bilmemde büyük şehirler tam bir rezalet.

akhim televizyondan ve sivastaki akrabalarima bakarsak avrupadan beter olmus. artik beklentim falan kalmadi ne yazikki avrupaya özenti moda olmus, neredeyse avrupayi sollayacak türk halki belki sollamistirda.

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
Bunlar insan mı yaw, bunlarla aynı gezegende yaşadığımdan utanıyorum. biz bakmaya dayanamıyoruz, Lut(a.s) ise bu pislik sürülerinin içinde senelerce yaşamış ,Allah lut(a.s)'mın derecesini arttırsın şimdi onu daha iyi anlıyoruz.

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Abi sizin Sivasa gitme isiniz ne oldu?

simdilik kaldi, babam havaalaninda rahatsizlandi büyük sok yasadi zavalli, zaten psikatri hastasiydi, 2-3 hafta daha fransadayiz,çok üzüldük ama demekki hayirlisi böyleymis rabbimin bir bildigi var elbet bundan hiç süphem yok..

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
simdilik kaldi, babam havaalaninda rahatsizlandi büyük sok yasadi zavalli, zaten psikatri hastasiydi, 2-3 hafta daha fransadayiz,çok üzüldük ama demekki hayirlisi böyleymis rabbimin bir bildigi var elbet bundan hiç süphem yok..
... Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz. (2:216)

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Kılıçdaroğlu Atatürk'ü sevmeyenin Allah korkusu yoktur diyor. Biz de diyoruz ki onu sevenin imanı yoktur. Çünkü o Allah'ın kanunlarına savaş açmış, genelevleri, kumarhaneleri, içki fabrikalarını, faizci bankaları açarak kötülüğü her tarafa yaymış, Allah'ın örtünme emrine muhalefet ederek kadınları açık saçıklığa teşvik etmiş, hatta şapka giymediği için insanları asmış bir kafirdi. Allah'a ve ahirete gerçekten inanan hiçbir kimse böyle kafirlere en ufak bir sevgi beslemez.

Allah'a ve ahiret gününe inanan bir milletin; babaları, oğulları, kardeşleri veya akrabaları da olsa, Allah'a ve Peygamber'ine muhalefet eden kimselere sevgi beslediklerini göremezsin. (Mücadele Suresi 22.Ayet)

desifre sayfasi alinti

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
KKTC’nin kurucu cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın heykeli, adaya giriş noktası olan Ercan Havalimanı’nın girişine dikildi.

CHP'NİN HEDİYESİ

CHP'li Kartal Belediyesi’nin hediye ettiği heykelin açılışında konuşan Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş, "KKTC denilince Denktaş akla geliyor. Her geleni selamlaması ve her gelenin de Denktaş’a selam vermesi için anıtın buraya dikilmesini istedik" dedi.

TÜRKİYE'YE DE DİKECEKLER

KKTC’nin önceki gün kutlanan 31’inci kuruluş yıldönümünün hemen ardından dikilen anıt ve heykeli, Kartal Belediyesi’nin maddi desteğiyle heykeltıraş Nizayi Dedeoğlu yaptı. Törende, ilk konuşmayı yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, heykel ve anıtın bir benzerinin daha yapıldığını ve Türkiye’de müsait bir yere dikeceklerini söyledi.

Heykelin maliyeti konusunda ise hiçbir açıklama yapılmadı.

Adamlar put dikmeden yapamıyor.

Ebu Mervan Çevrimdışı

Ebu Mervan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
rauf-denktas.jpg

KKTC’nin kurucu cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın heykeli, adaya giriş noktası olan Ercan Havalimanı’nın girişine dikildi.

CHP'NİN HEDİYESİ

CHP'li Kartal Belediyesi’nin hediye ettiği heykelin açılışında konuşan Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş, "KKTC denilince Denktaş akla geliyor. Her geleni selamlaması ve her gelenin de Denktaş’a selam vermesi için anıtın buraya dikilmesini istedik" dedi.

TÜRKİYE'YE DE DİKECEKLER

KKTC’nin önceki gün kutlanan 31’inci kuruluş yıldönümünün hemen ardından dikilen anıt ve heykeli, Kartal Belediyesi’nin maddi desteğiyle heykeltıraş Nizayi Dedeoğlu yaptı. Törende, ilk konuşmayı yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, heykel ve anıtın bir benzerinin daha yapıldığını ve Türkiye’de müsait bir yere dikeceklerini söyledi.

Heykelin maliyeti konusunda ise hiçbir açıklama yapılmadı.

Adamlar put dikmeden yapamıyor.

Türkiye tam bir puthane olmus.. Buddistleri gececegiz yakinda az kaldi :eek:

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
O putlarin yanlislikla düstügünü bir düsünün:islik:, ilerde inchaAllah yikariz, onlar bos diksin dursun biz davamizda saglam olalim daglari bile asariz bi-iznillah, sadece biraz zaman ve organizasyon gerek:krnz:.....

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
akhim neden ataputu bu kadar büyütüyorlar anlamadim, eski osmanli padisahlarina bu kadar düskün degiller, örnegin "muhtesem yuzyil" dizi olan hakaret filme hiç kimse birsey demiyor:acpsnr:
Kafir kafiri sever gardas... müslümani sevecek degil...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Kafir kafiri sever gardas... müslümani sevecek degil...

oldu bitti ataputu sevmem, galiba Türk bile degil, arastirmak lazim. biryerde görmüstüm ve çok anlamliydi"atatürkün türkiyeye yaptigi söyledir:: bir adam gölde bogulan kizi kurtarir ve sonra ona kötülük yapar, kizin adida türkiyedir" kisaca ataputun türkiyeye yaptigi bu.. bu arada sen hangi meslekle ugrasiyon forumdayken sorayim dedim:)

O Çevrimdışı

omermuslim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yahudi şerefsiz
oldu bitti ataputu sevmem, galiba Türk bile degil, arastirmak lazim. biryerde görmüstüm ve çok anlamliydi"atatürkün türkiyeye yaptigi söyledir:: bir adam gölde bogulan kizi kurtarir ve sonra ona kötülük yapar, kizin adida türkiyedir" kisaca ataputun türkiyeye yaptigi bu.. bu arada sen hangi meslekle ugrasiyon forumdayken sorayim dedim:)

Yahudi bir şerefsizdir kendileri

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Yahudi şerefsiz

Yahudi bir şerefsizdir kendileri

aynen abi, adam geberdi ama mezardan yönetmeye devam ediyor, piskopat tarafim diyor anit kabiri havaya uçur, elektronikle ugastigim için bir helikopter yap bomba yükle oraya gönder ve boom:hmmm::krnz::harika:

Üst Ana Sayfa Alt