Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

T Çevrimdışı

Tarık Yıldız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Foto atablrmsn inşaAllah akhi
Ahi.Bize okulda İran'a giden hoca böyle söylemişti.Ama nette ararken zor buldum :)
hand-of-fatima.jpg

E Çevrimdışı

ebu isa

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ahi.Bize okulda İran'a giden hoca böyle söylemişti.Ama nette ararken zor buldum :)
hand-of-fatima.jpg
Akhi bu yahudi sembolü olmasa da putperest sembolüdür. Küfür küfürdür sonuçta. Buna alevi ve şialar "Fatıma ananın eli" derler. Ama hindular falan da kullanır bunu. Hey ALLAHIM ya Resulullah'ın(sav) tertemiz kızı Fatıma(ra)'yı küfürlerine nasıl alet ediyorlar. Bunun için ayrıyeten lanet olsun bunlara.

O Çevrimdışı

omermuslim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yuh.jpg
Ula maynak sen önce ismini değiş:acpsnr:

S Çevrimdışı

Seyyid Talha bin Asım

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
Banned
Ashabdan Sonrasını tekfir ediyorsa kendini de tekfir etmiş olmaz mı?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Kafası karşımış belli ki. Allah kimseyi karanlığa gömmesin, girdiği karanlıklardan aydınlığa çıkarsın İnşeallah.

Suraka Çevrimdışı

Suraka

Jihad today, Jannah tomorrow...
İslam-TR Üyesi

Kafası karşımış belli ki. Allah kimseyi karanlığa gömmesin, girdiği karanlıklardan aydınlığa çıkarsın İnşeallah.

Ve Aleykum selam. Amin bi aralarda ben mehdiyim diye dolaşan biri vardı Facebook da sonradan Tövbe etmişti tabi.

Üst Ana Sayfa Alt