Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Kendisinden başka İlah olmayan Allah'a yemin olsun ki, yeryüzünde dilden daha uzun süre hapsedilmeye layık bir şey yoktur." Abdullah ibni Mes’ûd radıyallahu anh..
Estağfirullah. Benimde çok sevdiğim bir sözdü. Sözü tam olarak yazmadığınız için sizi hatırlayamadı sandım ondan dolayı öyle yazdım. Hakkınızı helal edin. Cümlemizi inşaAllah.
Estağfirullah. Benimde çok sevdiğim bir sözdü. Sözü tam olarak yazmadığınız için sizi hatırlayamadı sandım ondan dolayı öyle yazdım. Hakkınızı helal edin. Cümlemizi inşaAllah.
İşte kılıçları kınlarından çekmenin, seriyyeler hazırlamanın, ordular göndermenin, savaş ve barışın, dostluk ve düşmanlığın, en değerli, en pahalı şeyleri feda etmenin ve uğruna canlar vermenin gayesi!
Birincisi; ibadetlerin tamamıyla sadece Allah-u Teâlâ'ya yapılması, ki bu iman ve İslam’ın ta kendisidir.
İkincisi; herhangi bir ibadetin taguta yapılması, ki bu küfür ve şirktir, İslam dinini terkederek tagutun dinine girmektir.