yahu arkadaş. çin malı değilmi... hepsi kusurlu. bari biri sağlam çıksa diye ümid ederek bir ömür bitirtirler adama. benide yaktın zaten. bak günlük işi bitiremedik. şantiyede sabahlayacağız şimdi. :böööö eeee. artık güneşde kalmadı. yağmurda yağıyor. yaktı beni çinliler. ben donarken burada onlar la beraber sıcak çayınızı içer yanınada birer dilim kek alıp afiyetle yersiniz artık. biliyorum zaten, dün vermediğim dolmanın acısını çıkarmaya çalışıyorsun değilmi. :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillllginger ' Alıntı:deli ' Alıntı:ginger ' Alıntı:deli ' Alıntı:ginger ' Alıntı:deli ' Alıntı:ginger ' Alıntı:deli ' Alıntı:donuyorum :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll
:ihihih
senin cinliler nerede kaldı kıs. bittim ben burada. acaba bizim çocuklar görmedide üstlerinemi bastılar zavallıcıkların :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll
iyide delüüü ben daha gıdın demedım kı
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll nıt. nıt. nıt.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
onu ilk ben demiştim. bak şantiyeden geldim. donuyom tir tir titriyom. nerede kaldı kısım bu cinliler. :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll nıt. nıt. nıt.
YAHUU DELÜÜ BIZIM ÇINLU AMCAMLAR SENI BULAMAMIŞLAR...TERCUMAN AMCAM ARAYIP DURUO NERDE BU DELÜNÜZ DIYE NEYDEM NE DIYEYIM BEN TERCUMAN AMCAMA :huhuuhuu