sıkıcı bir gün hamdolsun..
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Ağu 2007 #406 sabah dım şimdi şükür Rabbıme yım...
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 30 Ağu 2007 #407 sabır abla bundan sonra hep böyle inşallah :güldüm :güldüm :güldüm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #412 hafalanoldum nie garip sumeyyemm :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #413 bilmem ki işte ne hissttiğimi bilmiyorum hissiz desem daha iyi :huhuuhuu :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #414 :)sümeyye:) ' Alıntı: bilmem ki işte ne hissttiğimi bilmiyorum hissiz desem daha iyi :huhuuhuu :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :uzgunumm
:)sümeyye:) ' Alıntı: bilmem ki işte ne hissttiğimi bilmiyorum hissiz desem daha iyi :huhuuhuu :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :uzgunumm
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #418 çok güsll bı gün (elhamdulıllah) :yale :yale :yale :yale
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #420 !sLaM4eVeR ' Alıntı: hamdolsun. Genişletmek için tıkla ... anaaa sen bu konulara gelmıodun bayadır kardeşim hayırdır...yollarmı kapandıda burdan gectın hafalanoldum :yale :ihihih :ihihih
!sLaM4eVeR ' Alıntı: hamdolsun. Genişletmek için tıkla ... anaaa sen bu konulara gelmıodun bayadır kardeşim hayırdır...yollarmı kapandıda burdan gectın hafalanoldum :yale :ihihih :ihihih