saolll
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #642 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: iyi olursun inş Genişletmek için tıkla ... Hepimiz ıı olalım ınşALLAH dımı ama :ihihih :ihihih :ihihih
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: iyi olursun inş Genişletmek için tıkla ... Hepimiz ıı olalım ınşALLAH dımı ama :ihihih :ihihih :ihihih
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #646 Rabbım şifanı eksık etme benden ve tum hastalardan hastayım ben yaaawww :doktorbune
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 17 Eki 2007 #647 geçmiş olsun...Rabbim şifa versin... güzel bir gün... elhamdulillah...
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 17 Eki 2007 #648 ALLAH'ım gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanlara gönlümüzü razı eyle!... bu ablamın duası :yale :yale ::
ALLAH'ım gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanlara gönlümüzü razı eyle!... bu ablamın duası :yale :yale ::
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #649 :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #651 simurg ' Alıntı: :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... NOLDU SIMURG ? ? ?
simurg ' Alıntı: :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... NOLDU SIMURG ? ? ?
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #654 hayatı beklemeye aldığım... beklemenin ne kadar zor olduğunu düşündüğüm bir gün...
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #655 kuzen bi kelime diyor... :mutlu maşAllah döktürmüşün... karışık... :agliyorum :vahh
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #656 ama benim kelimenin açıklanmış haliydi o :ihihih iyi madem bi kelime BEKLEME...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 17 Eki 2007 #659 beklemek güzeldir bekleyin :: beklenen sevilince ::