moralsiz... yorgun etc.
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #682 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: moralsiz... yorgun etc. Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeşim moralıne noldu :huhuuhuu
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: moralsiz... yorgun etc. Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeşim moralıne noldu :huhuuhuu
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 19 Eki 2007 #683 ingilizce moralimi aldı götürdü ocak ayına kadar böleyim
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #684 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: ingilizce moralimi aldı götürdü ocak ayına kadar böleyim Genişletmek için tıkla ... hihiii ders verelım kardeşim asma suratını sen yeterkı :ihihih :ihihih :ihihih
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: ingilizce moralimi aldı götürdü ocak ayına kadar böleyim Genişletmek için tıkla ... hihiii ders verelım kardeşim asma suratını sen yeterkı :ihihih :ihihih :ihihih
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 19 Eki 2007 #685 warmı ders oralarda yaf warsa gelim werin ders falan ii olur...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #686 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: warmı ders oralarda yaf warsa gelim werin ders falan ii olur... Genişletmek için tıkla ... sen yeterkı oğrenmek ıste kardeşim...yardımcı olurum ıngılızce konuşunda :güller :güller :güller
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: warmı ders oralarda yaf warsa gelim werin ders falan ii olur... Genişletmek için tıkla ... sen yeterkı oğrenmek ıste kardeşim...yardımcı olurum ıngılızce konuşunda :güller :güller :güller
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 19 Eki 2007 #687 teşekkür ederim abla sen çançinçonlarla uğraş ben kursa gidecem ::
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 19 Eki 2007 #688 (biraz moralim bozuk ama olsun :uzgunumm ) Elhamdülillah..
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #689 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: teşekkür ederim abla sen çançinçonlarla uğraş ben kursa gidecem :: Genişletmek için tıkla ... çinli amcamlarla hep uğraşız yafff sana kolay gelsın...ablacığınada :ihihih :ihihih
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: teşekkür ederim abla sen çançinçonlarla uğraş ben kursa gidecem :: Genişletmek için tıkla ... çinli amcamlarla hep uğraşız yafff sana kolay gelsın...ablacığınada :ihihih :ihihih
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 19 Eki 2007 #692 ooo mikser ablalarda teşrif etmişler : ))
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #693 !sLaM4eVeR ' Alıntı: ooo mikser ablalarda teşrif etmişler : )) Genişletmek için tıkla ... ettı ettı ınşAllah :öptüm:/// :öptüm:/// sitesı gumleyınce :öptüm:/// :güller :öptüm:/// :güller
!sLaM4eVeR ' Alıntı: ooo mikser ablalarda teşrif etmişler : )) Genişletmek için tıkla ... ettı ettı ınşAllah :öptüm:/// :öptüm:/// sitesı gumleyınce :öptüm:/// :güller :öptüm:/// :güller
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 19 Eki 2007 #694 bilseydik daha önce biz gümletirdik : ) işin şakası ihtiyaç varsa kurabiliriz.
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #695 !sLaM4eVeR ' Alıntı: bilseydik daha önce biz gümletirdik : ) işin şakası ihtiyaç varsa kurabiliriz. Genişletmek için tıkla ... var hostu değiştirecez de şifrelerı vermıo kardeşcik :benkizgin
!sLaM4eVeR ' Alıntı: bilseydik daha önce biz gümletirdik : ) işin şakası ihtiyaç varsa kurabiliriz. Genişletmek için tıkla ... var hostu değiştirecez de şifrelerı vermıo kardeşcik :benkizgin
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 19 Eki 2007 #696 host sorunu varsa bizim hostta alabiliriz müesseseden : )
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #697 !sLaM4eVeR ' Alıntı: host sorunu varsa bizim hostta alabiliriz müesseseden : ) Genişletmek için tıkla ... eğer şifrelerı alabılırsen eskısınden al hemen )
!sLaM4eVeR ' Alıntı: host sorunu varsa bizim hostta alabiliriz müesseseden : ) Genişletmek için tıkla ... eğer şifrelerı alabılırsen eskısınden al hemen )
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 19 Eki 2007 #698 şifre bana hiç gelmedi sadece bi kaç manuel kurulumda yardım etmişdim hayırdır hangi kardeşde neden vermiyor kulağını çekip alım : )
şifre bana hiç gelmedi sadece bi kaç manuel kurulumda yardım etmişdim hayırdır hangi kardeşde neden vermiyor kulağını çekip alım : )
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #699 !sLaM4eVeR ' Alıntı: şifre bana hiç gelmedi sadece bi kaç manuel kurulumda yardım etmişdim hayırdır hangi kardeşde neden vermiyor kulağını çekip alım : ) Genişletmek için tıkla ... ii olur kardeşim yafff...hostcu kardeş vermıoo
!sLaM4eVeR ' Alıntı: şifre bana hiç gelmedi sadece bi kaç manuel kurulumda yardım etmişdim hayırdır hangi kardeşde neden vermiyor kulağını çekip alım : ) Genişletmek için tıkla ... ii olur kardeşim yafff...hostcu kardeş vermıoo