:agliyorum :agliyorum :agliyorum
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #762 korsan nick ' Alıntı: İstanbul küstü bana Yoksa ben küsmezdim dünyaya ... Genişletmek için tıkla ... istanbul :huhuuhuu :vavaaaa
korsan nick ' Alıntı: İstanbul küstü bana Yoksa ben küsmezdim dünyaya ... Genişletmek için tıkla ... istanbul :huhuuhuu :vavaaaa
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #763 TuaNaA ' Alıntı: ginger ' Alıntı: beklerım beklerım yeterkı çıksın bana sıra gelsın :öptüm:/// yuppııııı beleş bıdene daha kazağım olıyyyyy :yale :yale :yale :yale :yale :yale Genişletmek için tıkla ... İnşALLAH kardeşimm...o zaman benim çok çalışmam gerekiyo :örgü hatta forumada gelmemem gerekiyo ... :crycry Not: daha kimseye kaZak maZak yok...Siparişler kapanDı :mutlu Genişletmek için tıkla ... ya ben güzel kazak bulamdım sen ör iplik parasını falan gönderrırım emek senden :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :örgü :örgü :örgü :örgü
TuaNaA ' Alıntı: ginger ' Alıntı: beklerım beklerım yeterkı çıksın bana sıra gelsın :öptüm:/// yuppııııı beleş bıdene daha kazağım olıyyyyy :yale :yale :yale :yale :yale :yale Genişletmek için tıkla ... İnşALLAH kardeşimm...o zaman benim çok çalışmam gerekiyo :örgü hatta forumada gelmemem gerekiyo ... :crycry Not: daha kimseye kaZak maZak yok...Siparişler kapanDı :mutlu Genişletmek için tıkla ... ya ben güzel kazak bulamdım sen ör iplik parasını falan gönderrırım emek senden :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :örgü :örgü :örgü :örgü
T Çevrimdışı TuaNaA Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #764 YoruCu :crycry Çok çalışMam GeRekiYo çoK :crycry :örgü :örgü
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #765 bi kıyak yapsan kardesine :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
Ü Çevrimdışı üsküdarlı Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #766 TuaNaA ' Alıntı: YoruCu :crycry Çok çalışMam GeRekiYo çoK :crycry :örgü :örgü Genişletmek için tıkla ... tabi yaw daha bana da örcen :örgü :örgü :güller :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
TuaNaA ' Alıntı: YoruCu :crycry Çok çalışMam GeRekiYo çoK :crycry :örgü :örgü Genişletmek için tıkla ... tabi yaw daha bana da örcen :örgü :örgü :güller :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
T Çevrimdışı TuaNaA Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #767 simurg ' Alıntı: bi kıyak yapmazsan kardesine :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... Çok TeEssüF ederimm..Sizi ŞidDetLe Kınıyorum hiHh
simurg ' Alıntı: bi kıyak yapmazsan kardesine :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... Çok TeEssüF ederimm..Sizi ŞidDetLe Kınıyorum hiHh
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #770 hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #771 aşkhamalı ' Alıntı: sıkıldım....hemde çooookkkk.... Genişletmek için tıkla ... çok sessiz bi site...
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #772 bu saatlerde biraz durgun olur yorgunluk mevcut bugunumde
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #773 Asibirtutku ' Alıntı: bu saatlerde biraz durgun olur yorgunluk mevcut bugunumde Genişletmek için tıkla ... yok bu saatte zaten öle olması lazımda genelde öle diye düşünüyorum (affınıza sığınarak)
Asibirtutku ' Alıntı: bu saatlerde biraz durgun olur yorgunluk mevcut bugunumde Genişletmek için tıkla ... yok bu saatte zaten öle olması lazımda genelde öle diye düşünüyorum (affınıza sığınarak)
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #775 Asibirtutku ' Alıntı: eeee geneline girmeyelim isterseniz Genişletmek için tıkla ... öle olsun bakalım... senimi kıracam
Asibirtutku ' Alıntı: eeee geneline girmeyelim isterseniz Genişletmek için tıkla ... öle olsun bakalım... senimi kıracam
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #776 teşekkür ederim efenim ilk defa gördüm sizi desem nerdeydiniz ve yahut nasıl karşılaşmadık acaba
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #777 Asibirtutku ' Alıntı: teşekkür ederim efenim ilk defa gördüm sizi desem nerdeydiniz ve yahut nasıl karşılaşmadık acaba Genişletmek için tıkla ... .....
Asibirtutku ' Alıntı: teşekkür ederim efenim ilk defa gördüm sizi desem nerdeydiniz ve yahut nasıl karşılaşmadık acaba Genişletmek için tıkla ... .....
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #780 hayatımın akışına yön veremıyorum RABBIMIN VERDIGI CÜZZİ İRADEM DE BENDEN CIKTI :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum
hayatımın akışına yön veremıyorum RABBIMIN VERDIGI CÜZZİ İRADEM DE BENDEN CIKTI :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum