Gününü Bir Kelimeyle Anlat

rucane Çevrimdışı

rucane

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Nedesem çok yogunum Sezon Açıldıgı için kafayı kaşıyamıyorum

rucane Çevrimdışı

rucane

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sözün gelişi kardeşim kaşıyamıyoruz bu demek oluyorki islam-tr girmeye fırsatımız olmuyor demek

yani

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
donuyorum :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:

:ihihih

senin cinliler nerede kaldı kıs. bittim ben burada. acaba bizim çocuklar görmedide üstlerinemi bastılar zavallıcıkların :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:

senin cinliler nerede kaldı kıs. bittim ben burada. acaba bizim çocuklar görmedide üstlerinemi bastılar zavallıcıkların :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll

iyide delüüü ben daha gıdın demedım kı :) :)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll nıt. nıt. nıt.

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll nıt. nıt. nıt.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
donuyorum  :benkizgin  :benkizgin  :benkizgin  :dillll  :dillll  :dillll

senin cinliler nerede kaldı kıs. bittim ben burada. acaba bizim çocuklar görmedide üstlerinemi bastılar zavallıcıkların  :benkizgin  :benkizgin  :benkizgin  :dillll  :dillll  :dillll

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   :benkizgin  :benkizgin  :benkizgin  :dillll  :dillll  :dillll nıt. nıt. nıt.

onu ilk ben demiştim. bak şantiyeden geldim. donuyom tir tir titriyom. nerede kaldı kısım bu cinliler. :benkizgin  :benkizgin  :benkizgin  :dillll  :dillll  :dillll nıt. nıt. nıt.

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
ginger ' Alıntı:
deli ' Alıntı:

onu ilk ben demiştim. bak şantiyeden geldim. donuyom tir tir titriyom. nerede kaldı kısım bu cinliler. :benkizgin :benkizgin :benkizgin :dillll :dillll :dillll nıt. nıt. nıt.

YAHUU DELÜÜ BIZIM ÇINLU AMCAMLAR SENI BULAMAMIŞLAR...TERCUMAN AMCAM ARAYIP DURUO NERDE BU DELÜNÜZ DIYE NEYDEM NE DIYEYIM BEN TERCUMAN AMCAMA :huhuuhuu

Geri
Üst Ana Sayfa Alt