:(((
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 13 Kas 2007 #842 laboraturavarım vardı girmedim elh...neden parmağıma ceşikten bir iğnenin batmasını istemiyorum...
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 13 Kas 2007 #843 Bugün canım çok sıkkın. :uzgunumm Neyse kalkayım artık bugünlük bu kadar yeter. Herkese hayırlı akşamlar.
Bugün canım çok sıkkın. :uzgunumm Neyse kalkayım artık bugünlük bu kadar yeter. Herkese hayırlı akşamlar.
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 14 Kas 2007 #845 :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu şaşkın ala şaşkın
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 14 Kas 2007 #847 sifir ' Alıntı: :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ...
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 14 Kas 2007 #848 abi , sifir noluyo size :uzgunumm herneyse düzelir en kısa zamanda inş.
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 14 Kas 2007 #850 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: inş Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Kas 2007 #851 yorgun :dillll , bitkin :huhuuhuu , çaresiz :böööö veeee, yine sabahlayacak hafalanoldum
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 14 Kas 2007 #852 :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Kas 2007 #854 yorgun :dillll , bitkin :huhuuhuu , çaresiz :böööö
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #855 sabahın ilk saatlerinde ölüm haberi aldım :crycry
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #856 tuençise ' Alıntı: sabahın ilk saatlerinde ölüm haberi aldım :crycry Genişletmek için tıkla ... başınız saolsun... Allah rahmet eylesin... sanırım uykusuzz ...
tuençise ' Alıntı: sabahın ilk saatlerinde ölüm haberi aldım :crycry Genişletmek için tıkla ... başınız saolsun... Allah rahmet eylesin... sanırım uykusuzz ...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #857 su_damlası ' Alıntı: tuençise ' Alıntı: sabahın ilk saatlerinde ölüm haberi aldım :crycry Genişletmek için tıkla ... başınız saolsun... ALLAH rahmet eylesin... Genişletmek için tıkla ...
su_damlası ' Alıntı: tuençise ' Alıntı: sabahın ilk saatlerinde ölüm haberi aldım :crycry Genişletmek için tıkla ... başınız saolsun... ALLAH rahmet eylesin... Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Kas 2007 #859 hayırdır abla... çokmu yakınındı :huhuuhuu