noldu gingin ablamın çitlenbıği :huhuuhuu hayırdır.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 Ocak 2008 #1,481 noldu gingin ablamın çitlenbıği :huhuuhuu hayırdır.
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #1,482 noldu gingin ablamın çitlenbıği :huhuuhuu hayırdır.
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #1,486 tmm... gingin abla nolmuş çitlenbiğe
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ocak 2008 #1,490 hiiiiiiiiiiiii hastamısın allah şifa versin
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 11 Ocak 2008 #1,492 :)sümeyye:) ' Alıntı: hiiiiiiiiiiiii hastamısın ALLAH şifa versin Genişletmek için tıkla ... meraketme sümeyyem daha iyi şimdi awesome
:)sümeyye:) ' Alıntı: hiiiiiiiiiiiii hastamısın ALLAH şifa versin Genişletmek için tıkla ... meraketme sümeyyem daha iyi şimdi awesome
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ocak 2008 #1,493 sende dikkat et canlarım lazımsınız siz sağlık gibisi yok
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 11 Ocak 2008 #1,494 Allah razı olsun canım dikkat ediyoruz meraketme.
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,499 Eslemsena ' Alıntı: evet ya bi tanede bana :yardimm Genişletmek için tıkla ... ya git akideş işine ya ben istedim Allah Allah ya zaten hap map veren yok zaten beni kimse sevmiyor ki bu sitede
Eslemsena ' Alıntı: evet ya bi tanede bana :yardimm Genişletmek için tıkla ... ya git akideş işine ya ben istedim Allah Allah ya zaten hap map veren yok zaten beni kimse sevmiyor ki bu sitede
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 12 Ocak 2008 #1,500 bende hap varda işinize yaramaz çünkü yuttum :muhaha :dillll ama isteyene dua edilir