iyi elhamdülillah... biraz tembellik yaparak başşladı günüm ama olsun telafi edecez bakalım :)
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,501 iyi elhamdülillah... biraz tembellik yaparak başşladı günüm ama olsun telafi edecez bakalım
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,503 aşkhamalı ' Alıntı: iyi elhamdülillah... biraz tembellik yaparak başşladı günüm ama olsun telafi edecez bakalım Genişletmek için tıkla ... allah sen yandın ahi deli duymasın seninde adın tembele çıkar )))
aşkhamalı ' Alıntı: iyi elhamdülillah... biraz tembellik yaparak başşladı günüm ama olsun telafi edecez bakalım Genişletmek için tıkla ... allah sen yandın ahi deli duymasın seninde adın tembele çıkar )))
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Ocak 2008 #1,504 bencede duymasın :: aşkhamalı ahim tembel değildir... hamarat ve becerikli bir kardeşimizdir... (not: neznam gibi değildir)
bencede duymasın :: aşkhamalı ahim tembel değildir... hamarat ve becerikli bir kardeşimizdir... (not: neznam gibi değildir)
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Ocak 2008 #1,506 senmisin çalışkan olan hafalanoldum seni tanımasak varya... :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,507 yine işteyım ama her halimize elhamdulıllah ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Ocak 2008 #1,509 mmmmmmmööööööööööööööööööööö mü yani :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Ocak 2008 #1,511 hıııııııııııı... yani mööööööööööö :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,514 deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,516 ay yazık sendemı usuosun kalın gıyın bıde sankı cok sıcakmıs gıbı davran bı sure sonra sende sıcak olduguna ınanır hale gelırsın ıns
ay yazık sendemı usuosun kalın gıyın bıde sankı cok sıcakmıs gıbı davran bı sure sonra sende sıcak olduguna ınanır hale gelırsın ıns
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,517 Awesome ' Alıntı: ay yazık sendemı usuosun kalın gıyın bıde sankı cok sıcakmıs gıbı davran bı sure sonra sende sıcak olduguna ınanır hale gelırsın ıns Genişletmek için tıkla ... siz inanıyor musunuz buna peki hocam
Awesome ' Alıntı: ay yazık sendemı usuosun kalın gıyın bıde sankı cok sıcakmıs gıbı davran bı sure sonra sende sıcak olduguna ınanır hale gelırsın ıns Genişletmek için tıkla ... siz inanıyor musunuz buna peki hocam
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,518 inanmasa yazmaz ki hocam bak yöntemi bulmuş maşş
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,519 :)sümeyye:) ' Alıntı: inanmasa yazmaz ki hocam bak yöntemi bulmuş maşş Genişletmek için tıkla ... hocam o psikolojik olayını ben pek beceremedim ufo"yu açtım
:)sümeyye:) ' Alıntı: inanmasa yazmaz ki hocam bak yöntemi bulmuş maşş Genişletmek için tıkla ... hocam o psikolojik olayını ben pek beceremedim ufo"yu açtım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #1,520 bende öle yaptım da bu da ısıtmıyo iyi mi deli ahimde baretimi göndermedi donuyorum yane