Al benden de o kadar hocam ilk defa diyorum herhalde bunu : çok çalışmam lazım ::
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 31 Ocak 2008 #1,641 Al benden de o kadar hocam ilk defa diyorum herhalde bunu : çok çalışmam lazım ::
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 31 Ocak 2008 #1,642 deli ' Alıntı: :dillll rabbim daha iyi etsin :dillll Genişletmek için tıkla ... Senide :dillll
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ocak 2008 #1,643 deli ' Alıntı: :muhaha 2 aydır ne tedbirmiş bu böyle :: Genişletmek için tıkla ... ne iki ayı 1.5 hafta oldu :hahahaa :hahahaa
deli ' Alıntı: :muhaha 2 aydır ne tedbirmiş bu böyle :: Genişletmek için tıkla ... ne iki ayı 1.5 hafta oldu :hahahaa :hahahaa
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Şub 2008 #1,647 her tarafımda bir dünya var daaaaaaaaa... ben içeride değilimki... dışarıdayııııııııııııııııım :dillll
her tarafımda bir dünya var daaaaaaaaa... ben içeride değilimki... dışarıdayııııııııııııııııım :dillll
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Şub 2008 #1,649 yorgun ,sıkıntılı,ama dune gore elhamdulıllah ıyı bı gun
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Şub 2008 #1,657 vitaminsizmisimmm hekeşler ole dıooo
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Şub 2008 #1,658 bencede abla... zaten hiç tadın tuzunda yok