ben gelmesem. yol çok uzakta :kitap2
E Çevrimdışı ebi hamza Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Mar 2008 #1,782 gün zorlu azık az yol sarp ve çetin hakkımızda hayır olsun inşaAllah
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 2 Mar 2008 #1,783 Koskocaman bi günü bi kelimeyle nasıl anlatimm.. :cimcime1
Çevrimdışı ruveyda İslam-tr Sakini Site Emektarı 2 Mar 2008 #1,784 bayadır yoktun sifir kardeş seni görünce sevindim :ahim :güldüm
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Mar 2008 #1,785 sen biliğin ben gittim çok güzeldii :cihad :cihad
S Çevrimdışı sentert Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Mar 2008 #1,786 (kına - gecesi) (devlet buyuğumuz tarafından katlıamda olen fılıstınlıler için ısraıl sadece KINA - ndı.)
(kına - gecesi) (devlet buyuğumuz tarafından katlıamda olen fılıstınlıler için ısraıl sadece KINA - ndı.)
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 2 Mar 2008 #1,787 ruveyda. ' Alıntı: bayadır yoktun sifir kardeş seni görünce sevindim :ahim :güldüm Genişletmek için tıkla ... Oyy balam bende :cimcime7 şükür kavuşturana :güldüm
ruveyda. ' Alıntı: bayadır yoktun sifir kardeş seni görünce sevindim :ahim :güldüm Genişletmek için tıkla ... Oyy balam bende :cimcime7 şükür kavuşturana :güldüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Mar 2008 #1,790 sentert ' Alıntı: (kına - gecesi) (devlet buyuğumuz tarafından katlıamda olen fılıstınlıler için ısraıl sadece KINA - ndı.) Genişletmek için tıkla ... Allah affetsin. ölenler içinde birde utanmadan yasin okutturdularmı en kral müslüman onlar olur... halamı onlara fiili yardımlarını esirgeyecekler...
sentert ' Alıntı: (kına - gecesi) (devlet buyuğumuz tarafından katlıamda olen fılıstınlıler için ısraıl sadece KINA - ndı.) Genişletmek için tıkla ... Allah affetsin. ölenler içinde birde utanmadan yasin okutturdularmı en kral müslüman onlar olur... halamı onlara fiili yardımlarını esirgeyecekler...
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Mar 2008 #1,792 esneme öle, ayıp :şaplak benimde uykum geldi :uykulu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,793 tamam uyuyalım hep beraber cümbür cemaat sitecenek :uykulu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Mar 2008 #1,794 olmas. benim arada bir bareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet diye bağırmam lazım :beyamca
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,795 o saman uyurken sayıklayarak bareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet diye bağır
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Mar 2008 #1,796 olmas. baretsizlerin enseye şaplatmam lazım :hayır
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,797 iyi o saman ben uyuyorum bana karışma :uykulu :uykulu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Mar 2008 #1,798 uyu bakalım... nereye kadar uyuyabileceksin :uyanmıycam :uyku :uyur
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,800 BABAM GELENE KADAR UYUYABİLİRİM MESELA :yuppi :uyur :uyur