K
sakın yanlış anlamayın. oy vermeyi ve parti tutmayı dahi savunmuyorum. fakat ben şöyle düşünüyorum. münafık partiler yine iktidar olursa millet herşey yolunda islamı özgürce yaşıyabiliyoruz, sadece Allah'a kulluk ediyoruz diyip tağuta kulluğa devam edecekler. fakat kafir partiler gelirse yaptıkları icraatlerle milletin gözü bir nebze de olsa açılır ve artık yavaş yavaş sesini çıkarmaya başlar. hem münafık partilerin yaptığı yanlışlardan dolayı, onları parti=islam belledikleri için sürekli onların hatalarını islam'a atfediyorlar. partinin zulmünü islamın zulmü belleyip hırslarını islam'dan çıkarmaya çalışıyor, islam'a saldırıyorlar. hem eğer azılı bir kafir partisi iktidar olursa artık ona buna itiraz da edemezler. çünkü şu an hepsinin genel söylemi azınlık olduğumuz için iktidar zulmüne faşizmine maruz kalıyoruzdur. eğer azınlık değil çoğunluk olurlarsa bu sefer bu kozları da ellerinden alınmış olacak ve belki de bu koz azınlık müslümanların eline geçecektir. bu yüzden ben münafıklar yerine kafirlerin gelmesini daha doğru görüyorum. sizler ne düşünüyorsunuz?