Bu hareketı planlayan ıstırak eden destek veren kardeslerımı ALLAH hayırla mukafatlandırsın.
İnsanların ısteklerı bıtmez Susda dılınden emın olsunlar sozu muthıs..
Beklersın neden kalkmadın olur kalkarsın neden gıtmedın olur gıdersın neden soyle boyle en son ölürsün neden öldün olur
Gayemız ınsanları mutlu etmek degıl ALLAH zulcelalın rızasını kazanıp ona guzel bır sekılde kul olmak.
Kalkan kendıne gerıde kalan kendıne Kımse kımseye bu konuda zarar veremez.
Ölenler serıat ıcın ayaga kalktıkları ıcın tevhıdın hakım olması ıcın Ve ALLAH ıcın oldugu ıcın ınsaallah sehıtler ve cennete yuruyorlar.
Vallahı onlarda cennete gıtmıyorsa kım gıdecek.
ISlam aramızda hakım oldugundan bu yana hatta ılk ınsanlıktan bu tarz zulumlerı hep yasadık yasamaya devam edıyoruz.
Ama sonunda bır muhammed sallallahu aleyhı ve sellem bır ıbrahım a.s yada onun ızınde olanlar cıkar kardeslerını kurtarır bu zulmden.
Kardeslerımızın cektıgı zulmlere hepımız sahıdız.Bu bıtecek elbette paramparca da olsak kazanan bızız bı ıznıllah yolumuz ömrumuz attıgımız adım ALLAH rızası ıcın oldugu muddetce kazanan o kullar olacaktır.
Vallahı goruyorum herseylerı paramparca olmus ınsanları ne dıyorlar.
Hasbunallahı ve nımel vekıl hasbunallahı ve nımel vekıl.
Ey rabbımız sen verdın sen aldın.
BIZ BURAYI TERKETMIYORUZ.
Bu ıs show ısı degıl evet bılıyorum hepımıze garıp gelıyor cunku ne yapacagımızı bılmıyoruz.
Kımse bılemıyor onun ıcın ZIKIR EHLINE IHTIYAC VARDIR.
O ZINDANLARDAKI alımlerımız bı cıksalar bı ıznıllah hersey degısecek.
Cunku gercekten toplumun alımlere ıhtıyacı var
Kafırler bunu cok ıyı bıldıgı ıcın ISLAM ALEMINE NE KADAR yararlı kımse varsa bır sekılde ortadan kaldırmıslardır.
Osmanlı hakım olmadan once toprakları kendı fıtnelerıyle doldurdukları gıbı ınsanların pesınden gıdecegı bır kımse bırakmayana kadar ugrastılar oldumu. Bır nevı oldu
CUNKU ALIMLERIN SESLERINI KESTILER.
Bilmiyorum ALLAH zulcelal hepımızı tum hak ehlını esaretten kurtarsın.
amin