P
PhiloSophiaLoren
Misafir

Yalnızca “O” harfiyle konuşulan bir ülkede yoşomok ostordom =)
İçin de olmayan şeylerin dışındakilerin tümü =)
KÖTÜ ADAMLAR İÇİN KULAK
Kulaklarım öyle iyi duysun ki kötü adamların her söylediğini hemen duyayım ve planlarını bozarak onların kötülük yapmalarına engel olayım.
KARNE CANAVARI
Ben bir karne canavarı olmak isterdim. Öyle bir karne canavarı ki,bütün okulların karne odalarına girip, karnelerdeki kırık notları yok etmek isterdim. O zaman kimsenin karnesinde kırık not olmazdı ve hiçbir çocuk babasından veya annesinden sopa yemez ve azar işitmezdi. Hayat daha güzel olurdu.
AYNADAKİ BEN
Aynada kendimle konuşurken ,aynadaki görüntü biraz gerçek gibi olsa…Yani ben yemek yediğim halde aynadaki ben’e yemek yedirebilsem. Ona su içerebilsem. Aynada ki ben’le bir başkasıyla ilgileniyormuş gibi ilgilensem.
UÇAKLAR İÇİMDE KAYBOLSUN
Kocaman bir bulut olup, bütün dünyayı kaplamak ve hiç dağılmadan dünyanin tepesinde durmak isterdim. Beni dağıtmak için gönderilen uçakların içimde kaybolmasını isterdim.
Gökyüzüne bakıldığı zaman yalnızca ben görülsem ve çocuklar dışında hiç kimse gökyüzünü görmese iyi olurdu.
GÖRÜNMEZ YILAN
Ben görünmez bir yılan olmak istiyorum. Görünmez yılan olduktan sonra biraz sürünürüm. Sonra Bosna’ya giderim. Orada ,suçsuz Müslümanları öldüren Sırpları tek tek ısırırım. Beni göremedikleri için bir şey yapamazlar ve zehirleneceği için onlarda sürünürler. Bir daha kimseyi öldüremezler.
Sonra ben oradan dünyanın başka yerlerine de giderim ve kötü adamları ısırmaya devam ederim. Yorulursam uçağa binerim. Görünmediğim için kimse bana bilet sormaz ve kimse bir şey yapamaz.
DEVAMLI ÖTMEK İSTERDİM.
Muhabbet kuşu olup devamlı ötmek isterdim. O zaman herkesi muhabbete davet etmiş olurdum. İyi olurdu… çünkü muhabbet iyidir.
UZUN BİR UYKUYA DALMAK
Bütün oyunları bıkıncaya kadar oynamak ve sonra uzun bir uykuya dalmak istiyorum. Uyandığımda yeniden oynamak ve yeniden uyumak istiyorum.
Sonra da iki rekat namaz kılıp kendime gelmek istiyorum.
Aferin bana

KOCAMAN ŞEKER
Her şehirde kocaman bir şeker olsun.insanlar sabah işe giderken çocuklar ise canlarının istediği zaman o şekeri yalasınlar. Hah ha ha.. bu hayalimin ilginç mi yoksa iğrenç mi olduğuna ben karar vermesem iyi olur