Daha foruma yeni geldiniz, forumu karıştırmakda üstünüze yok. Forum kuralları dün eklendi.
İnsanın gözünün içine baka baka yalan konuşulmaz ki. İlk sayfada adam öyle bir yazıyor ki, sanki ihh hepten şia akidesine uyardığımız zaman yanıma gel deniyor.
SubhanAllah siz kimsiniz yanınıza gelelim, daha burada bile ''EMIN'' değilsiniz bir de pervasızca adres verdim gel diyorsunuz. Ayıp gerçekten ayıp. Kardeşim varsa delilin yaz, yoksa senin kişisel yorumun sana kalsın.
İhh oy topladı dersin, ihh akpci dersin kimse karışmaz ama ihh aişe annemize küfür etti dersen bunda ispat isterim.
Her haltı yapıp hadi ben istanbuldayım buyrun kapım açık demek sizce mantıklı ve Kuran'i bir yaklaşım mı?
Murat gezenler konusunda ses kaydını koyduk, onun öncesinde risaleleri baz alınarak gerekli münazaralar yapıldı ama hiç bir zaman sitemizde ben zamanında şunu gördüm, arkadaşımdan şunu duydum gibi iftiravari yaklaşımımız olmadı, olamazda.
Sanırım sıkışınca saldırmak sizin huyunuz olmuş.
Benim sizin aranızda "Emin" olmak gibi bir derdim yok. Ömer bin Abdulaziz isimli şahsıda tanımıyorum. Ben kendi gördüklerimi aktardım.
Her haltı yapıp derken? Ben söylediğimin arkasında olmak için diyorum, sen bunu kabadayılık anlayabilirsin. Bu senin sorunun. Ben şunu söylüyorum. Bu söylediklerime inanmayan kişilerin, ya da arkadaş, dost her ne yakını varsa, gelsin, bende o kişileri İHH yönetiminden olan insanların yanına götüreyim. Konuşsunlar bakalım, kim kime ne diyor, kime sövüyor. Benim sözüm bundan ibaret.
Ayrıca Murat Gezenler vs mesele ses kaydı değil.
Bakın şimdi : Abdulmuizz Fida diyor ki : "Hanzala'ya takılanların , İstanbul'da muvahhid , mucahid bir kardeşin hanımını, boşandırttıktan sonra, kendilerinden biriyle evlendirdiklerine şahidim.
Şahid ol Ya Rab! Şahid ol Ya Rab! Şahid ol Ya Rab!"
Şimdi rica ediyorum, kendisine sor bakalım, bu sözüne dair bir ses kaydı, resim belgesi var mı? Eğer üç kere şahid ol ya rab! demek delil ise, ben söylediklerim için binlerce kez ŞAHİD OL YA RAB! diyebilirim. Yok delili yoksa, sizin usulünüze göre "İFTİRACI" ilan edilmesi gerekir.
Muzzammil diyor ki : "Bir tane alim getiremezler ki kendileri gibi dusunsun.Bu adamlarin isleri gucleri Musluman'lar ile ugrasmaktir.
Adlarini vermeyeyim diyordum ama anlasilan vermek gerekiyor.
Hanzala, Ahmet Topal, Murat Gezenler..Bu ucu de kendi azgin menheclerinde birlesirler.Tek farklari kimisi Haricilerin Ahnesiyye firkarsi gibi olmasi, kimisi sozde Musluman hukmu verip kafire yapilanki gibi davramasidir, bu ucu de en basta Turkiye'yi bastan sona tekfir ederler, yolda karsilastiklari ya da derslerini dinlemeye gelenlere de bir karantina donemi yaparlar Islami ortaya ciksin diye.
Ellerine Imanometre almis bu nasibsiz usulsuzler, gelene tutuyorlar, bakti ki kalbi mutmain degil hemen tekfir ediyorlar ( Tekfir etmiyor diyen kendini kandirir, cunku bunlarin bazilari sozlu tekfire cesaret edemiyor ama ameli olarak kafire davrandigi gibi davraniyor ).
Forumda onceden AbdulHakem akhi vardir, Allah ondan razi olsun, pek guzel yazilar yazardi, kendisinden cok faydalanirdik.
Bir kere basindan gecen bir olayi anlatmisti, ( kelimesi kelimesine hatirlayamadim, sitede hala linki olmasi lazim ama nerede tam bilemedim ) onceden normal bildigi bir grub genc bunu bir aksam aramislar ve bir konu gorusmek istediklerini soylemisler, araba ile onu alip goturmusler, konusma yine tekfir uzerine olmus, AbdulHakem akhi bunlarda bir gariplik sezmis, bunlar hemen '' Tr'yi tekfir ediyor musun etmiyor musun '' gibisinden girmisler yanlis hatirlamadi isem, AbdulHakem akhi de ayni alimlerimiz gibi durumun karisik oldugunu toptan tekfir yapilamayacagini eger bir kisi tekfir edilecekse ona inilip tek tek arastirilmali gibi konusmus.
Sonucu sizde tahmin edebiliyorsunuz, akhiyi de tekfir etmisler.
Murat Gezenler..Kendisi firsatini buldugu yerde '' Ben Maqdisi'yi taklit ediyorum '' der.Halbuki kendisi seyh Maqdisi'nin en cok olu etini yiyendir tahminimce.Onun delillerini, fetvalarini alir ve Turkiye'ye getirip kendi kafasina gore ekleme cikarma yapip yine sapikca bir sonuca baglar ve etrafindaki avanesine yutturur."
Saydığı Hanzala, Ahmet Topal ve Murat Gezenler ismine hakaret ediyor. Şimdi sizin sevmediğiniz adamlar olunca hakaret serbest, ama beğendiniz adamlara gelince dur! mu oluyor?
Bu sefer sen ne demişsin : "1- Ne zamandan beri gizli kayıt yapmak halisane birşey olmuş bunun adı resmen kaypaklıktır, kaypaklık ne zamandan beri mertlik temizlik iyi niyet olmuştur.
2- Her okula giden, çocuğunu okula göndereni hanzala tekfir etmiştir, bunun anlamı siz de tekfir ediyorsunuz bunu onaylıyormusunuz?
3- Her askere giden , her oy veren istisnasız kati olarak kafirdir, siz de mi bunu onaylıyorsunuz.
Bu sorum aynı zamanda, iki taraftanda razı olduğunu beyan edenlere dua edenlere de sorumdur.
Tekfir etmemek için çok uğraşıyor diyenlere de tek kelime çüüşşş demek istiyorum. Sanki şahısta islam adına çok azıcık bir kırıntı varda hanzala tekfir etmemek için kılı kırk yarıp o kişiye müslüman demek için çabalamış gibi demenize şaşıyorum. Dediğiniz kişi ahmed hocadır. Ve hocanın karşısında eğilip bükülen şirkine 1 tane delil sunamayan da hanzaladır.
Said nursi meselesine girip konuyu dallandırmayacağım, birini tefir ettiysem ettiğim yeri copy edersiniz aksi halde iftiranızdan dolayı ahirette hesaplaşacağız.
Evet destekleyenler ve dua edenler saffınızı net belli edin. Hem ahmed hoca hem de ebu hanzala desteklenemez iki ayrı kutub, hoş kaypaklık tekfircilerin doğasında var, gizli olarak birini banda alma bile halisane birşeyse bu kişilere ne denir ki.. Biraz mert olun ve saffınızı belli edin. Hem okula çocuğunu gönderenler kafir hem de size kafir diyemiyorum demek tezatlıktır."
Yazı içinde on tane hakaret var. Kendine bir yaptırımın varmı?
Yine Muzzammil ne diyor : "Ama yukarida yazdim ki SaYFuLLaH, Ebu Hanzala oyle biridir ki internetteki sohbetleri ve yuzyuze konusmalari birbirini tutsun.
Hatta bazi sozleri vardi ki insana bu kadar da olmaz dedirten cinsden.
Bunlarin diger bir ozelligi ise Taqiyye'de usta olmalaridir, oyle kelime oyunlari yaparlar ki, hele Topal, otursa '' Taqiyye Risalesi '' diye koca koca birkac cild kitab yazar diye zan ediyorum, cunku bizzat bilirim"
Şimdi Muzzammil bize bunları kanıtlasın. Yoksa iftiracı ve yalancı hükmünde olacaksın. Ve yaptırıma maruz kalacaksın! Der misin?
Bakın orada biri ne demiş : Misafir : "teyidi sizin açınızdan mümkün olmayıp başkaları açısından mümkün olan konular olabilir.
onlarda bu teyit ettikleri konuları rahatça ispat edemeyebilirler.
söylüyorsa bi bildiği vardır demek gereken konulardan biri. inanmayabilirsiniz tabii ki ama tenkit etmemek lazım."
Bizde bunu söylüyoruz. Bunu teyidi bizim için mümkün iddia ettiğim şeyin, hatta gelin beraber görelim diyorum, İFTİRA oluyor.
Ama Abdulmuizz, İslam4ever ve Muzzammil söyleyince, İFTİRA olmuyor. E sizin delilleriniz nerede? Siz söyleyince, teyidi sadece sizin açınızdan mümkün olunca, söylüyorsa bir bildiği vardır mı oluyor?
Biraz adalet ve itidal. Ben yazdıklarımıda kafamdan uydurmadım. Bunlarında hala arkasındayım.
Ayrıca forumu karıştırmak gibi bir derdim yok. Amacım çifte standartı ortaya koymak.