ALLAAAAAAAAAH. YAHU SİZE NELER OLUYOR BOLE? BEN SAKALSIZSA MÜCAHİD DEYİL DEMEK İSTEMEDİM. YANLIŞ ANLADINIZ. TABİİİKİİİİİ SAKAL ÖLÇÜ DEYİL. BENİM SÖYLEMEK İSTEDİYİM ADAMLARIN HAKİKATEN MÜCAHİD OLDUKLARINI NEREDEN ANLADINIZ? SİZİ ELEŞTİRMİYORUM. SADECE SORUYORUM. EGER MÜSLÜMANLAR OLDUĞUNUN KANITI VARSA TAMAM SORUN YOK. KANIT YOKSA YİNEDE BU AMELİN BÖYLE YAPILMASINA KARŞIYIM AMA ADAMLARA LANET OKUMAK DOĞRU DEYİL.
1 mesaj geriye git kardeşim. oku bak aynı soruyu başka kardeş de verdi. ona da cevap yazdım.
Peki aynı soruyu tersten soralım,adamların mücahid olmadığını nereden anladın?
videoda adamların suçlu olduğunu gösteren bir delil varmı?
videodakiler mücahid değilde,sıradan insanlar bile olsa bu vahşeti haklı kılarmı?
diyelimki bunlar en kötü ifadeyle esadın askerleridir?büyle bir vahşetle öldürülmeleri caizmi?Bir müslümanla esad askeri askeri arasındaki fark nedir?onlar tecavüz ederse,sen tecavüz edebilirmisin?sana yasak ama ona yasak olmayan sınırlarımıza ne oldu?
bunların suçlu olduklarını gösteren deliller nerede?
her şeyi bir tarafa bırakarak,mücahidmi değilmi meselesinide bir kenara bırak...büyle bir vahşeti insan olan yaparmı?
Burada bir foto vardı,dikkat ettinmi,boğazı kesilen şehadet parmağını kaldırmış,bu sana delil olarak yetmezmi?onu yapan bunu yapmış çokmu?
yanlış anlama,bakara suresindeki olay gibi çok soru sorarak meseleyi sulandırmamak lazım..
herşey gayet net...bundanda ötesi ne olsun...
sen diyorsunki,adamların mücahid olduğunu nerden anladınız?Ben diyorumki mesele mücahid olup olmama meselesi değil,bu vahşetin işleniş şeklidir.Zaten bunlar mücahidse o zaman cehennem çukurları onlar için hazırlanmıştır,değilse bile büyle bir vahşetin yeri dinde yoktur..istersen videoyu iyi seyret,bak bakalım neler yapıyorlar...